„Outlander” va avea un al optulea sezon

„Outlander” va avea un al optulea sezon
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Eroii serialului „Outlander”, care se pregătesc să revină pentru un al şaptelea sezon anul acesta, vor avea dreptul la un al optulea şi ultimul sezon, a dezvăluit pe Twitter canalul Starz, care difuzează serialul din 2014. „Outlander” este disponibil şi pe Netflix, din 2016.

Ultimul sezon va avea zece episoade, iar al şaptelea este de aşteptat să aibă 16, ca şi primul sezon. Actorii Caitriona Balfe şi Sam Heughan îşi vor lua, aşadar, rămas-bun de la Claire şi Jamie, pe care i-au interpretat din 2014, de-a lungul veacurilor, erelor şi continentelor, scrie news.ro. Dar Starz a anunţat şi un prequel al serialului, care se va numi „Outlander: Blood of my blood”, şi va prezenta aventurile părinţilor chipeşului scoţian Jamie Fraser. Acest nou serial va consta în zece episoade. La fel ca seria „Outlander”, va avea la bază romanele Dianei Gabaldon.

„Outlander” povesteşte iubirile şi aventurile lui Claire Randall, o asistentă medicală britanică din anii de după cel de-Al Doilea Război Mondial, care descoperă că poate călători în timp şi se regăseşte în Scoţia din secolul al

XVIII-lea. Deşi este deja căsătorită cu Frank Randall, un profesor, ea se îndrăgosteşte şi de Jamie Fraser, şeful unui clan scoţian.

Citit 682 ori Ultima modificare Duminică, 29 Ianuarie 2023 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.