Cătălin Bordea a oferit primele declarații după divorț

Cătălin Bordea a oferit primele declarații după divorț
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Căsnicia lui Cătălin Bordea și a Liviei s-a destrămat, oficial, când cei doi au semnat actele de divorț, la notar

După ce juratul de la ”iUmor” a făcut public acest lucru, pe rețelele de socializare, acesta a oferit și prima sa declarație despre acest eveniment trist din viața sa.

Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia s-a încheiat, oficial, după mai bine de 11 ani de relație. Cei doi au avut o frumoasă poveste de iubire, însă a venit și ziua în care bruneta a decis să-și continue viața pe un alt drum.

„Oamenii se mai și despart”

Deși nu și-ar fi dorit acest lucru, actorul i-a dat toată libertatea, semnând actele de divorț, la notar. „Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea, pe Instagram. Un familist convins, Cătălin încă se resimte încă după acest eveniment trist din viața sa. Acesta a oferit, pentru cancan.ro, prima sa declarație, de după divorț. Printre altele, actorul a mărturisit că se va concentra strict pe cariera profesională, iar după ce va încheia filmările pentru ”iUmor”, va încerca să evadeze, măcar o săptămână, undeva departe de Capitală. „E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal. Mă focusez pe latura profesională, unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la «iUmor» probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a declarat Cătălin Bordea.

Câștigătorul show-ului ”America Express” nu a ascuns faptul că, în ciuda celor întâmplate, încă mai crede în instituția căsătoriei. „Cred, mie chiar mi-a plăcut să fiu căsătorit”, a completat acesta.

„Cancerul mamei a recidivat”

În urmă cu mai bine de o lună, a apărut în presă că Livia, soția lui Cătălin Bordea, ar fi plecat de acasă și că un divorț era iminent. 

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din «America Express» cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și față de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii, înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea.

Citit 3279 ori Ultima modificare Joi, 27 Iulie 2023 13:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.