Moartea prinţesei Diana, tratată "cu delicateţe" pe Netflix

Moartea prinţesei Diana, tratată "cu delicateţe" pe Netflix
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Producătorii serialului ''The Crown'' au declarat că moartea prinţesei Diana a fost tratată "cu delicateţe" şi cu multă sensibilitate în următorul sezon al acestei producţii, care va fi şi ultimul, a informat BBC, preluat de mai multe site-uri româneşti.

Unul dintre producătorii executivi ai serialului, Suzanne Mackie, a făcut aceste dezvăluiri în cadrul Edinburgh TV Festival. "Poate că serialul este mare şi zgomotos, însă noi nu suntem aşa. Suntem oameni atenţi şi sensibili", a declarat ea.

"The Crown", o producţie de mare succes a platformei Netflix, a fost criticată în trecut pentru abordarea pe care a avut-o în raport cu acurateţea istorică. Cel de-al şaselea sezon al serialului va fi lansat în ultima parte a acestui an.

Serialul se va încheia în 2023, după difuzarea celui de-al şaselea sezon, care duce povestea familiei regale britanice în anii de după moartea prinţesei Diana, care şi-a pierdut viaţa la 36 de ani, într-un accident de automobil petrecut la Paris, în 1997.

"A existat o discuţie foarte lungă despre felul în care vom trata acest subiect, iar eu sper, pentru că publicul este cel care judecă în final, că acea scenă a fost recreată într-o manieră delicată şi atentă", a mai spus Suzanne Mackie.

Prinţesa Diana a fost interpretată în ultimele două sezoane ale serialului "The Crown" de Elizabeth Debicki, care este "o actriţă extraordinară", potrivit declaraţiilor făcute de Suzanne Mackie. "A fost atât de atentă, de grijulie şi o iubea pe Diana. Aşadar, a existat un respect uriaş din partea noastră, a tuturor. Sper că acest lucru va fi evident atunci când veţi urmări ultimul sezon", a declarat ea. Anterior, rolul prinţesei Diana a fost jucat de actriţa Emma Corrin.

Andy Harries, un alt producător executiv al serialului "The Crown", a fost întrebat dacă moartea reginei Elisabeta a II-a a avut un impact asupra producţiei. "Cred că moartea Majestăţii Sale a avut fără nicio îndoială un impact asupra noastră şi, mai ales, asupra scenaristului Peter Morgan. Nu a schimbat fundamental serialul, însă a produs o schimbare, atunci când veţi viziona ultimul sezon veţi înţelege", a adăugat el.

Serialul "The Crown", ce prezintă domnia reginei Elisabeta a II-a, a fost lansat în 2016, are numeroşi fani în lumea întreagă şi reprezintă una dintre cele mai de succes producţii ale platformei americane Netflix.

Citit 607 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 13:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.