De ce l-a părăsit Theo pe Smiley pentru Brenciu

De ce l-a părăsit Theo pe Smiley pentru Brenciu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În noul sezon al emisiunii ”Vocea României”, Theo Rose împarte scaunul cu Horia Brenciu

Foarte mulți s-au întrebat care este motivul pentru care artista a fost mutată de pe scaun. Anul trecut, a făcut echipă cu Smiley, care acum se bucură că are din nou monopolul asupra scaunului roșu.

Prin ce schimbări a trecut show-ul

Show-ul ”Vocea României” a trecut printr-o serie de schimbări, în sensul că Theo Rose nu mai împarte scaunul cu Smiley, ci cu Horia Brenciu. Nu mai este un secret faptul că cei doi se înțeleg foarte bine.

În cadrul podcastului ”Lucruri Simple”, Theo Rose a mărturisit că se poate înțelege cu artistul dintr-o singură privire. Ea a dat de înțeles că mutarea făcută după plecarea lui Denis Roabeș, solistul The Motans, prin alăturarea ei cu Horia Brenciu, o pune mai mult în valoare.

”Mi se pare fascinant și pare că e ca un făcut că au venit niște voci atât de diferite, speciale. Oamenii or să vadă că în echipa noastră s-au adunat niște voci foarte deosebite. Și toți vin din alte zone, toți au avut repere diferite. E exact pe inima mea, e exact așa cum mi-am dorit”, a precizat Theo Rose.

Ce așteptări are Theo Rose de la show

Artista mărturisește că se așteaptă la un show pe cinste. Nu numai cântăreața are așteptări mari legate de acest nou sezon, ci și întreaga echipă de la ”Vocea României”.

”Pentru toți cei de acolo, părea că noi doi în combinație vom fi mult prea mult pentru acest show. Că ei știau dinainte că Horia vorbește mult, astălaltă o să ia foc de la Horia, o să facă și ea circ, o să fie zăpăceală. De fapt, nu e deloc așa. Mie mi se pare că asta e cheia”, a mărturisit Theo. 

Ce au în comun Theo și Brenciu

Mai mult, se pare că cei doi artiști au o serie de lucruri în comun. Printre acestea se numără și genul muzical.

”În spectrul ăsta muzical noi avem foarte multe lucruri în comun. Ne place muzica, nu toată, de același fel, dar reacționăm, în genere, la același lucru”, a spus cântăreața. În plus, Theo Rose vede în Horia Brenciu aceeași energie pe care o are tatăl ei. ”Ai aceeași energie pe care tata o are și știu să răspund la asta. Regăsesc foarte mult din relația mea cu tata în relația mea cu tine”, i-a mărturisit Theo Rose noului ei coleg de scaun. „Și eu regăsesc foarte mult din relația mea cu fetele mele în ceea ce te privește, iar în momentul de față ai fost partenera mea, ai fost jumătatea mea de scaun, dar în același timp ai fost și fata mea”, a completat Horia Brenciu.

(articol realizat din surse online)

Citit 975 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 07:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.