Vacanţă princiară de 500 de euro

Vacanţă princiară de 500 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu sunt os domnesc, n-au sânge albastru şi totuşi se pot lăuda că au fost la nunta prinţului Albert de Monaco cu Charlene, eveniment la care au fost prezente 32 de capete încoronate, plus şefi de stat şi de guvern din toată lumea.

Gălăţenii Laura şi Ştefan n-au fost la ceremonia religioasă, dar au asistat la show-ul senzaţional al lui Jean Michele Jarre, prieten al cuplului princiar, organizat seara, după căsătoria civilă.

Dacă mii de oameni de pe planetă au văzut magnificul spectacol pe internet sau pe Euronews, Ştefan şi Laura au fost acolo! Le pot arăta nepoţilor filmuleţe şi poze din spectacol, dar şi înregistrarea discursului de salut şi de mulţumire al cuplului princiar!

Cum au ajuns acolo?

„Noi ne alegem destinaţia de vacanţă cu şapte luni înainte. Data nunţii a fost schimbată şi s-a suprapus pe sejurul nostru”, ne-au spus gălăţenii. Ştefan se ocupă de rezervări pe booking.com.

„Dacă îţi faci rezervare nerambursabil, poţi să schimbi cât vrei, fără să plăteşti nimic. Merg din preţ în preţ, din hotel în hotel, până la cea mai bună ofertă. Schimb vreo şapte hoteluri. Noi nu mai apelăm la agenţii de turism. Am făcut-o o singură dată şi am dat 600 de euro pentru un sejur în Halkidiki la un hotel de trei stele care de fapt avea două. Aici am stat o săptămână în centrul Nisei şi totul ne-a costat 500 de euro. Am fost la Cannes, la Grasse şi la Ventimiglia. A fost grozav”, ne-a spus Ştefan.

„Superb”

„Concertul a fost în Portul Hercule, cel mai mare din Monaco. De la ora 18.00 se ocupaseră deja locurile, deşi spectacolul începea la ora 22.00. Noi am stat în partea stângă. Începuse deja spectacolul şi la un moment dat s-a oprit muzica.

Prinţul Albert şi Prinţesa Charlene au fost primiţi cu urale. Simţeai mândria naţională a monegascilor! Erau 30 de grade, umiditatea mare, bărbaţii erau la costum şi cămaşă albă, iar femeile în rochii! Mireasa… era frumoasă, mirele părea emoţionat ca orice mire. Deşi se vorbea de tensiunea existentă între ei, de faptul că ea ar fi fugit cu două zile înainte de nuntă şi s-au dus după ea şi au convins-o să nu plece, nu s-a simţit sau văzut nimic”, ne-a povestit Ştefan.

Pe scenă, mirii s-au ţinut de mână, cu degetele împletite. La un moment dat, ea şi-a plecat capul pentru a primi sărutul lui pe frunte. Charlene purta la gât o bijuterie incredibilă din diamante şi perle. Cuplul a salutat şi le-a mulţumit miilor de spectatori de pe malul mării şi din faţa televizoarelor şi monitoarelor, vorbind în franceză şi engleză.

„Trăiască Monaco!”, urarea prinţesei a stârnit şi mai mult bucuria mulţimii. Prinţii s-au pupat cu Jarre şi au părăsit scena pentru a lăsa loc spectacolului de lumini, lasere, muzică şi artificii. „Artificiile începeau pe finalul melodiei şi creştea intensitate. Efectul a fost fantastic”, ne-au spus gălăţenii.

Deşi Monaco gemea de tot felul de suveniruri cu imaginea mirilor, Ştefan şi Laura s-au întors acasă cu parfumuri de la celebrele case Fragonard şi Molinard. Lui Ştefan i s-a părut mai tare să-şi ia un tricou cu AS Monaco decât vreun suvenir personalizat cu chipul cuplului princiar. Dar filmele şi fotografiile sunt amintiri de neuitat!

Citit 920 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.