Pixul vorbitor, la jumătate de preţ

Pixul vorbitor, la jumătate de preţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă vreţi să faceţi carieră şi nu aveţi timp să-i faceţi educaţie copilului, vă oferim o soluţie de nădejde: pixul vorbitor. Nu râdeţi! Produsul există şi, zice gura slobodă a publicităţii, îi dezvoltă inteligenţa şi limbajul micuţului tău - pentru cei şapte ani de-acasă nu băgăm mâna-n foc. În plus, pixul vorbitor este, de vineri, la promoţie.

El costă 225 de lei în loc de 500 de lei. De reducerea cu 50 la sută puteţi profita timp de o lună, până la 23 octombrie, se arată pe pagina www.pixulfermecat.ro. Comanda se lansează prin telefon, la numărul 0725923578, sau via e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar livrarea se face prin curier şi costă 20 de lei. Produsul ajunge într-o săptămână. Atenţie! Puteţi achiziţiona doar două vouchere, însă puteţi folosi doar unul. Pe al doilea îl puteţi face cadou.

Cum funcţionează pixul vorbitor?

Pixul vorbitor este un instrument educaţional destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani. Produsul îi învaţă pe cei mici limba română şi limba engleză, dezvoltându-le vocabularul şi îmbunătăţindu-le pronunţia. Cum? El „citeşte” din cărţi, iar la simpla atingere a textelor redă cuvântul, expresia sau fraza alese. De asemenea, redă denumirea obiectelor din materialele ilustrate.

Mic şi uşor de transportat, pixul vorbitor este realizat din material bio-protectoare şi este sigur pentru copii, spun distribuitorii produsului. El poate fi folosit şi ca memory-stick, având o capacitate de stocare de 2 GB. Vine la pachet cu mai multe cărţi de fabule şi cântece, postere cu animale şi obiecte, precum şi auxiliare.

Citit 1348 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.