Duminică e Marea Bicicleală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bicicliştii sunt chemaţi la datorie! Clubul de Ciclism Galaţi organizează duminică seară „Marea Bicicleală”, acţiune care se înscrie în seria de manifestări dedicate Zilei Europene a Mobilităţii sau Zilei fără Maşini.

La „Marea Bicicleală” poate participa orice biciclist care are o nemulţumire vizavi de infrastructura dedicată acestui mijloc de deplasare şi care vrea să atragă atenţia municipalităţii asupra acestei probleme.

„An de an vedem din ce în ce mai mulţi biciclişti, dar prea puţină mişcare din partea autorităţilor în a ne oferi infrastructura necesară pentru a ne deplasa pe două roţi. Putem să le arătăm că suntem destui şi că ar trebui să ne ia în considerare în loc să ne ignore. Cheamă-ţi toţi prietenii de pedală şi haideţi ca împreună să facem Galaţiul mai prietenos bicicletei! ”, se arată pe pagina de pe Facebook a evenimentului.

„Marea Bicicleală” are loc duminică. Adunarea se face la ora 18.00, la zidul de la Elice. Pornind de aici, bicicliştii vor urma traseul Faleza Superioară - Ivas - Ultimul Leu - Ţiglina - Potcoava de Aur - Elice.

Citit 683 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.