„Subteran”, un nou serial românesc pe Netflix

„Subteran”, un nou serial românesc pe Netflix
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Netflix a dat start producției unui nou serial original românesc intitulat ”Subteran” (”Six Feet Undercover”), regizat de Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sandu și Octav Gheorghe. Această serie aduce în prim-plan povestea unei mame cu o carieră în IT, nevoită să intre în lumea subterană a interlopilor bucureșteni, informează filmsinframe.com.

Cami navighează cu succes într-o lume dominată de bărbați. Însă viața ei se schimbă radical atunci când se confruntă cu un grup interlop și ajunge să fie atât iubită, cât și hacker, pentru un detectiv aflat într-o situație fără scăpare. Cami nu are de ales, căci el reprezintă singura ei șansă de a se răzbuna și a-și salva fiul, potrivit sursei citate.

Despre serial, Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală și de Est, a declarat: „Ne bucurăm să începem producția noii serii românești «Subteran» și suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiția creativă și artiștii remarcabili și suntem, de asemenea, extrem de încântați de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic.

«Subteran» este un serial polițist captivant, dar și puțin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină și sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri românești disponibile pe Netflix.”

Serialul, creat de Steve Bailie, cu Octav Gheorghe și Peter Kerek în calitate de co-scenariști, este produs de Tudor Reu (Mobra Films) și Johnathan Young (creative).

„Subteran” va fi format din 6 episoade, iar din distribuție fac parte Ana Ularu și Florin Piersic Jr.

Citit 1254 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2023 22:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.