Jennifer Aniston, devastată de dispariția lui Matthew Perry

Jennifer Aniston, devastată de dispariția lui Matthew Perry
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Jennifer Aniston este devastată de moartea prietenului și colegului său, Matthew Perry, iar apropiații actriței susțin că aceasta trece printr-o perioadă foarte dificilă, fiind profund afectată după înmormântarea regretatului actor, relatează fimnow.ro. Jennifer a fost prezentă la înmormântarea lui Perry, fiind însoțită de colegii din „Friends”. Apropiații actriței au declarat că Aniston și Courteney Cox au fost cele mai afectate de moartea prematură a colegului lor. Mai mult, aceștia susțin că sunt îngrijorați pentru Jennifer, ea făcând cu greu față situației. 

„Jen și Courteney sunt cele mai afectate. Jen este, probabil, cea care se luptă cel mai mult cu lipsa lui Matthew. Este a doua pierdere în mai puțin de un an, aniversarea morții tatălui ei fiind foarte curând, în noiembrie. Ea încă nu și-a revenit după aflarea veștii”, au declarat apropiații lui Jennifer pentru Page Six.

Locul unde a fost înmormântat Matthew Perry se află la doar câteva minute de Studiourile Warner Bros, unde serialul „Friends” a fost filmat timp de peste zece ani.

Citit 1340 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2023 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.