"Ultimul dans" al Iulianei Beregoi, succes fulminant

"Ultimul dans" al Iulianei Beregoi, succes fulminant
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Ultimul dans" este cel mai recent hit al artistei Iuliana Beregoi, melodia aducându-i artistei peste 100.000 de vizualizări în mai puțin de o zi. Alături de aceasta, în "Ultimul dans" apare și dansatorul Mihai Ungureanu. Inedita melodie este însoțită de un videoclip plin de pasiune.

După ce și-a tras sufletul după lansare, tânăra din Republica Moldova se pregătește pentru un turneu de Crăciun, intitulat "White Christmas", ocazie cu care va cânta și va interacționa cu fanii în mai multe orașe din țară.

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din România şi Republica Moldova. Tânăra cântăreață, în vârstă de 19 ani, a cunoscut celebritatea la o vârstă foarte fragedă.

Mihai Ungureanu este un dansator din Republica Moldova, cunoscut în primul rând pentru participarea sa la numeroase competiții de dans, în care se clasează pe locuri fruntașe. El s-a lansat și în muzică, unde și-a luat numele de scenă Hugo. Publicul l-a cunoscut pe Mihai Ungureanu după ce acesta a apărut în videoclipul piesei "Te caut", a lui Ionel Istrati.

Iuliana Beregoi a declarat recent că a trăit momentul vieții la întâlnirea cu rapperul american 50 Cent, pe numele său real Curtis James Jackson III, în vârstă de 48 de ani. Artista a ajuns la Londra, pe Arena "O2", în luna noiembrie, pentru a lua parte la concert. De altfel, în backstage, cântăreața nu a ratat șansa să îl vadă pe legendarul rapper american în carne și oase.

"După Next Star, am foarte mulți fani în România. Ei m-au rugat să fac un canal de YouTube. Le arăt o zi din viața mea sau fac provocări, pentru că asta le place cel mai mult. Sunt naturală, dar și foarte nebunatică, adică foarte veselă. Cred că cea mai trăznită provocare a fost când am mâncat pâine cu pastă de dinți sau când am sărit în zăpadă în shorts și tricou. Îmi doresc foarte mult să cânt pe scenele mari din America, să devin o vedetă internațională", spunea Iuliana Beregoi, în anul 2017.

Citit 891 ori Ultima modificare Duminică, 03 Decembrie 2023 11:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.