Iron Man nu se mai întoarce în universul Marvel

Iron Man nu se mai întoarce în universul Marvel
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Robert Downey Jr. nu se va întoarce ca Iron Man în universul cinematografic Marvel, susține Kevin Feige, într-un interviu pentru Vanity Fair, relatează variety.com.

Într-un recent articol publicat de Vanity Fair despre Downey Jr., președintele Studiourilor Marvel a spus dacă vor reînvia sau nu Iron Man/ Tony Stark după moartea sa în "Avengers: Endgame". "Vom păstra acel moment și nu ne vom mai atinge de el", a spus Feige, despre ultimele momente ale lui Stark din filmul din 2019. "Cu toții am muncit foarte mult timp de mulți ani pentru a ajunge la asta și nu am dori niciodată să o anulăm magic în vreun fel", a spus Kevin Feige.

Robert Downey Jr. și-a făcut debutul la Marvel în "Iron Man" (2008), dar el a fost inițial ignorat pentru acest rol, din cauza reputației sale care includea arestarea în aprilie 1996 pentru posesie de heroină, cocaină și o armă neîncărcată. Cu toate acestea, Feige și regizorul Jon Favreau au fost hotărâți ca actorul să îl interpreteze pe supereroul titular în film.

"Totul s-a rezumat la faptul că cei din consiliul Marvel erau nervoși să mizeze în viitoarele lor filme pe cineva care a avut acele probleme legale în trecut", a spus Feige, despre arestările lui Downey Jr. "Nu am fost foarte bun - și încă nu sunt grozav - să accept un «Nu» ca răspuns. Dar nici nu-mi place să forțez ca lucrurile să meargă neapărat așa cum vreau eu. Încerc să găsesc modalități de a le explica celorlalți de ce ar trebui să ne îndreptăm într-o direcție. Și atunci a apărut ideea unui test de ecran", a continuat Feige, potrivit sursei citate.

În iunie, fostul președinte al Studiourilor Marvel, David Maisel, a susținut, de asemenea, că a jucat un rol-cheie în a convinge consiliul de administrație al Marvel să-l angajeze pe Downey Jr. în locul celuilalt candidat al lor, Timothy Olyphant. "Consiliul meu de administrație a crezut că sunt nebun să pun viitorul companiei în mâinile unui dependent", a spus Maisel. "I-am ajutat să înțeleagă cât de grozav a fost pentru rol. Toți aveam încredere că era curat și că va rămâne curat".

Robert Downey Jr. a apărut în nouă filme Marvel, pe parcursul a 11 ani. În interviul său cu Vanity Fair, Feige și-a amintit cât de mult i-a susținut Downey Jr. pe colegii săi de la Marvel, spunând: "Obișnuiam să glumim și să spunem că Robert era șeful departamentului de actorie, pentru că toată lumea de acolo îl admira". Feige a continuat: "I-a luat pe toți sub aripa lui, dar nu într-un sens de subordonare. Tocmai, a devenit majoreta lor".

Citit 686 ori Ultima modificare Vineri, 08 Decembrie 2023 22:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.