Un actor de origine română, în rolul lui Donald Trump

Un actor de origine română, în rolul lui Donald Trump
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Actorul Sebastian Stan tocmai s-a angajat pentru cel mai neobișnuit rol din cariera sa. Actorul va juca rolul tânărului Donald Trump în viitorul lungmetraj al regizorului Ali Abbasi, „The Apprentice” („Ucenicul”), a anunțat Deadline.

Sebastian Stan a fost văzut ultima oară în „Norocul prostului” („Dumb Money”) de anul acesta și a jucat, în cariera sa, mai multe figuri din viața reală atât pe marele ecran, cât și în seriale TV. Având în vedere talentele sale, ar putea fi fascinant să-l vezi jucând rolul lui Donald Trump. Lui Sebastian Stan i se alătură în distribuție Jeremy Strong, în rolul avocatului Roy Cohn, și actrița bulgară Maria Bakalova, în rolul primei soții a lui Trump, Ivana.

Filmul este prezentat ca o „explorare a puterii și a ambiției” și a început deja producția de câteva zile, preluându-și titlul din reality show-ul difuzat pe NBC între 2004 și 2017, pe care Trump l-a găzduit timp de paisprezece sezoane, „The Apprentice”. Filmul va examina eforturile lui Trump de a-și construi afacerea imobiliară în New York, în anii '70 și '80. De asemenea, va săpa și în relația sa cu infamul avocat Roy Cohn. Este o poveste mentor - protejat care prezintă originile unei mari dinastii americane, scrie Collider.

Zilele trecute, Sebastian Stan a fost surprins pentru prima dată în noul său rol, după începerea filmărilor în Canada. În fotografiile făcute zilele trecute, Sebastian apare cu părul blond nisipos al celui de-al 45-lea președinte al SUA. Într-un palton negru combinat cu un costum albastru și o cravată cu dungi, vedeta Marvel a fost surprinsă în timp ce mânca dintr-un sendviș, pe o bancă în parc.

În comedia-dramă biografică „Dumb Money” a lui Craig Gillespie, Stan l-a interpretat pe CEO-ul Robinhood Markets, Vladimir Tenev. Gillespie și Stan au colaborat anterior pentru „I, Tonya” al lui Margot Robbie, film în care actorul de origine română a interpretat rolul lui Jeff Gilooly, soțul abuziv al patinatoarei Tonya Harding. Anul trecut, Sebastian Stan a atras atenția criticilor și a publicului larg când l-a portretizat impecabil pe Tommy Lee din Mötley Crüe, alături de Lily James în rolul Pamelei Anderson, în serialul „Pam & Tommy”, rol pentru care a obținut o nominalizare la Emmy.

Poate că Stan este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Bucky Barnes, alias „The Winter Soldier” („Războinicul iernii”), în Universul Cinematic Marvel de peste un deceniu. Va apărea și în următoarea producție Marvel, „Thunderbolts”.

Citit 2663 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.