Aquaman și... box office-ul pierdut

Aquaman și... box office-ul pierdut
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„Aquaman și regatul pierdut”, regizat de James Wan, cu Jason Momoa în rolul titular, nu a reuşit să se impună în box office-ul de Crăciun, debutând cu 28 de milioane de dolari în weekend şi cu o estimare de 40 de milioane de dolari în cele patru zile de sărbători, potrivit Variety.

Acest „Aquaman 2”, de la Warner Bros. şi DC Studio, nu prea are cu ce să se laude în afară de prima poziţie. Continuarea a costat 205 milioane de dolari şi se numără printre cele mai slabe debuturi ale anului pentru un film cu supereroi. Este mai slab decât eşecul din noiembrie „The Marvels” (47 de milioane de dolari), care şi-a încheiat stagiunea cu cele mai slabe încasări din istoria universului cinematografic Marvel al Disney.

În schimb, „Aquaman şi regatul pierdut” se prefigurează a fi al patrulea dintre filmele DC de anul acesta care se prăbuşesc la box office. Deja în 2023, „The Flash” (debut de 55 de milioane de dolari), „Shazam! Furia zeilor” (debut de 30 de milioane de dolari) şi „Blue Beetle” (debut de 25 de milioane de dolari) au înregistrat eşecuri majore în cinematografe.

Citit 926 ori Ultima modificare Duminică, 31 Decembrie 2023 12:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.