Cum ești și cu cine te potrivești, în funcție de zodie

Cum ești și cu cine te potrivești, în funcție de zodie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Berbec: Nu te vei obosi să îți tratezi partenerul cu romantism sau flori. Vrei să îți mulțumești partenerul, dar nu îți vei pierde timpul cu preludiul. Compatibilitate: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător.

Taur: Tu vrei o cină romantică, un vin bun și să fii sedus lent. Compatibilitate: Fecioară, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești.

Gemeni: Semn de aer cerebral și verbal, tu ești mai întâi stimulat mental și apoi fizic. Compatibilitate: Balanță, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător.

Rac: Tu ești un partener intens, serios și posesiv, care se concentrează pe cel/cea de lângă tine. Compatibilitate: Taur, Fecioară, Capricorn, Scorpion, Pești.

Leu: Tu vrei să fii o vedetă, chiar și în pat. Tânjești după laude, iar dacă persoana iubită îți ridică în slăvi competențele sexuale, o vei satisface în continuare. Compatibilitate: Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Fecioară: Chiar dacă poți părea șocat când ți se propune ceva obraznic, în secret ești încântat. Compatibilitate: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești.

Balanţă: Tu ești o persoană sofisticată, inteligentă și perfecționistă. Probabil vei fi de acord cu orice în dormitor atât timp cât nu este prea ”noduros”. Compatibilitate: Gemeni, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător.

Scorpion: Ești misterios și intens, dar preferi să fii celibatar și să ai aventuri sexuale fără obligații. Compatibilitate: Rac, Pești, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Săgetător: Ești o persoană plină de pasiune și entuziasm și vei face pe cel/cea de lângă tine să se simtă ca și cum ar fi singura pe lume atunci când sunteți în dormitor. Compatibilitate: Berbec, Leu, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Capricorn: Ești unul dintre cele mai pasionale zodii și nimeni nu știe asta. Sub exteriorul tău serios și responsabil se află un om gata de acțiune. Compatibilitate: Taur, Fecioară, Rac, Scorpion, Pești.

Vărsător: Nimeni nu te poate potoli. Libidoul tău crește în raport cu stimularea ta mentală, ești dispus/ă să încerci orice dacă sună interesant. Compatibilitate: Gemeni, Berbec, Leu, Săgetător.

Pești: Tu ești un cameleon, capabil să-ți schimbi stilul în funcție de nevoile și dorințele persoanei cu care îți petreci noaptea. Compatibilitate: Scorpion, Rac, Taur, Fecioară, Capricorn.

articol realizat din surse online

Citit 1007 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024 19:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.