Începe Revoluţia Folk

Începe Revoluţia Folk
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă în sufletele dumneavoastră mai arde încă nestinsă „Flacăra” cenaclului condus de poetul Adrian Păunescu, atunci spectacolul din această seară de la Muzical va fi cu siguranţă o bucurie.

Astăzi, de la ora 18,00, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard” începe „Revoluţia Folk”, o seară de muzică şi poezie în onoarea lui Adrian Păunescu organizată de „Iubitorii de cultură”. Intrarea este liberă.

Grupul „Iubitorii de cultură” este format din elevii de liceu: Ana-Mihaela Lupan, Adelina Lipsa, Iulia Otilia Arfire, Andrei Damaschin, Ioana Andrada Tudorie şi poetul Daniel Mircea Lixandru.

Organizarea unui asemenea eveniment cultural – o revoluţie folk - nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Asociaţiei „Respect”, a conducerii Teatrului Muzical „Nae Leonard” şi a Primăriei municipiului Galaţi.

Afişul pe care l-au tipărit pentru a mediatiza spectacolul are în prim-plan o chitară ale cărei coarde ţintesc spre inimile gălăţenilor. „Nu dorim să readucem Cenaclul Flacăra, nici vorbă, deoarece ne lipseşte o zală fără de care lanţul nu va mai fi reîntregit nicicând.

Dar vrem ca spiritul lui sa trăiască şi să se bucure de acolo, din Ceruri, alături de noi. Nu trebuie să-l plângem, trebuie să facem ce ne-a învăţat el să facem. Să cântăm folk!”, ne-au mărturisit „Iubitorii de cultură”.

În această seară, la Muzical, vor cânta, pentru toţi cei care simt şi iubesc muzica folk, Emeric Imre şi Alexandru Zărnescu vechi componenţi al Cenaclului „Flacăra” şi prietenii lor. Dacă vă e dor de „Nebun de alb” ori de „Ultima zi”, atunci trebuie să fiţi părtaşi la „Revoluţia Folk”.

Citit 907 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.