„Furnicuţele” Cantinei Sociale merg la „Chefi la cuţite”

„Furnicuţele” Cantinei Sociale merg la „Chefi la cuţite”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

"Furnicuţele Cantinei - brand internaţional, mondial, planetar", după cum le numeşte directorul Picu Apostol Roman, în videoclipurile pe care postează zilnic pe pagina lui de Facebook, au câştigat notorietate. Şi nu doar virtuală! Au intrat în atenţia noilor "Chefi la cuţite", cărora le-a lăsat gura apă urmărind cu câtă poftă înfulecă Picu Apostol Roman din preparatele lor. Dar şi cât de bogat şi divers este meniul Cantinei de Ajutor Social din Galaţi!

Aşa că realizatorii Antena 1 le-au invitat în competiţie pe "furnicuţele" Corina, Mariana, Geta, Maricica, Măgduţa şi "greierele" Luigi. Provocarea a fost acceptată, dar cu o condiţie: "furnicuţele" vor găti doar ca invitate. Nu pot intra şi în competiţie, pentru că ar rămâne Cantina fără bucătari!

Conform surselor noastre, momentul "furnicuţelor" ar urma să fie difuzat în această săptămână. Mai mult, se pare că şi Picu Apostol Roman, care este în graţiile Antena 3, a primit invitaţia de a face parte din juriul uneia dintre ediţiile finale ale emisiunii, dar contractul nu a fost încă perfectat.

Sursele noastre ne-au dezvăluit că "furnicuţele" au gătit de senzaţie la "Chefi la cuţite"! Şi au intrat în atenţia unuia dintre chefi, care le-a propus chiar o colaborare cu restaurantul pe care îl deţine.

Citiți detalii AICI!

Citit 4178 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 00:04

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Toni
    Luni, 01 Aprilie 2024 11:50
    5.13.155.***
    Si salariul e pe masura muncii lor.
    0
    4

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro