"Visuri la cheie" revine cu un nou sezon

"Visuri la cheie" revine cu un nou sezon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pro TV anunţă întoarcerea emisiunii "Visuri la cheie", ajunsă la sezonul 11, alături de Dragoş Bucur urmând să se afle în echipă Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi.

Emisiunea care demonstrează că împreună putem construi speranță, care arată că magia încă există și că poate fi redată cu ajutorul celor din jur, "Visuri la cheie", revine cu un nou sezon, potrivit unui anunţ făcut pe site-ul propriu de postul de televiziune Pro TV.

Sezonul 11 va aduce o nouă formulă în echipa proiectului, alături de Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii, urmând să se afle Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi.

"De la an la an, aducem noutăți pentru cei de acasă, dar și pentru familiile la care ajungem și care ne devin, ulterior, inspirație. În sezonul 11, avem parte de o nouă formulă de arhitecți, care vă garantez că este una dintre cele mai bune echipe pe care le-am avut până acum, dar și de o serie de lucruri noi pe care abia aștept să le vedeți. Dăm startul cu încredere și suntem gata să învățăm noi lecții de la oamenii pe care îi vom cunoaște”, este mesajul lui Dragoș Bucur, la începutul filmărilor pentru noul sezon.

După o pauză de trei sezoane, unul dintre cei mai iubiți arhitecți, Omid, revine în cadrul echipei, cu multă energie și dorință de schimbare. "«Visuri la cheie» schimbă vieți. O face repede și pentru un număr mare de beneficiari în fiecare an! Nu este o treabă ușoară, dar cu siguranță este foarte importantă. Schimbă destine pentru unii și moduri de gândire pentru alții. Pe unii îi salvează, pe alții îi conștientizează. Toate acestea sunt motivele pentru care m-am întors. Oricât de mult am încercat să fac «visuri la cheie» și în afara emisiunii, mi-am dat seama că ceea ce face acest proiect este la o scară mult mai mare, așa că nu m-am mai putut ține departe de el și m-am întors. Am acumulat ceva idei de design și energie pentru binefacere în ultima vreme, așa că abia aștept să mă apuc de treabă și să le pun în aplicare. Hai! Renovarea începe acum!", spune  Omid Ghannadi.

Citit 444 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 18:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro