Beyonce, acuzată de vrăjitorie și magie neagră

Beyonce, acuzată de vrăjitorie și magie neagră
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Atunci când este pe scenă, frumoasă și plină de energie, Beyoncé reușește să-și farmece de fiecare dată publicul. Am spus farmece? Ei bine, unii sunt de părere că Beyoncé chiar practică... vrăjitoria pentru a-i controla pe cei din jur

În fine, unii ar putea spune că acuzațiile la adresa celebrei cântărețe sunt izvorâte din invidie și nu au decât menirea să-i pună bețe în roate în cariera artistică. Dar cine este persoana care o acuză pe celebra cântăreață de magie neagră? Ei bine, nimeni altul decât rapperul Kanye West, care a emis niște păreri incredibile despre celebra artistă. El a subliniat că succesul uriaș al lui Beyonce se datorează faptului că apelează la vrăjitorie. El a zis că atât cântăreața, cât și Jay-Z se foloseau de magie neagră ca să-i controleze pe cei din industria muzicală.

"Îi pot controla pe Shaq, Charles Barkley, LeBron James, pe Jay-Z și Beyonce, dar ei nu mă pot controla pe mine. Nu mă poate împiedica nimeni să spun adevărul. Gata, facem lumină! Mama mea (Donda West - n.r.) a fost sacrificată. Ce să mai zic de Michael Jordan? Fiul lui Bill Cosby, nu-i așa? Dr. Dre și fiul lui. Aici, la Hollywood, multă lume dispare. Se pare că există multe lucruri necurate pentru a controla și traumatiza oamenii…", a spus Kanye West.

Cert este că artiștii nu se înțeleg deloc între ei. Iar cearta dintre Kanye cu Jay-Z și Beyoncé rămâne nerezolvată până în prezent. Primele semne ale neînțelegerii dintre ei au fost făcute publice în 2011, când au lansat împreună albumul "Watch the Throne". În 2016, dezacordul lor s-a agravat. West l-a criticat pe fostul său colaborator în timpul unui concert. Până în prezent, cei doi nu s-au împăcat. Iar acum, Kanye o atacă și pe soția acestuia.

Beyoncé și Jay-Z nu au răspuns acuzațiilor lui Kanye West, care susține că se folosesc de magie neagră pentru a obține ceea ce își doresc, dar fanii celor trei cântăreți au sărit ca arși când au auzit acuzațiile.

Nu este prima dată când Beyonce este acuzată că practică magia neagră. Acum câțiva ani, o fostă colaboratoare a artistei, Kimberly Thompson, a susținut că vedeta i-a distrus viaţa şi i-a ucis pisica de companie cu ajutorul unor vrăji. Mai mult, Kimberly susţinea că Beyonce ar fi pătruns în corpurile colaboratorilor şi angajaţilor săi pentru a-i urmări în timpul actelor sexuale! Femeia a cerut chiar un ordin de restricţie împotriva cântăreţei, însă judecătorul a respins cererea, pe care a catalogat-o drept scandaloasă.

Citit 417 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2024 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.