Expoziţie de torturi la „Dragoş Roşu”

Expoziţie de torturi la „Dragoş Roşu”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 6 decembrie, chiar de ziua lui Moş Nicolae, la Cofetăria „Dragoş Roşu” va avea loc o expoziţie inedită de dulciuri. Pentru toate gusturile şi pentru toate ocaziile, dar mai ales pentru Sfântul Nicolae.

„Expoziţia este organizată, ca în fiecare an, cu ocazia aniversării instituţiei noastre. Anul acesta împlinim 14 ani de activitate şi vrem să le oferim gălăţenilor produse cât mai frumoase şi cât mai dulci. Vom face, cu această ocazie, şi reduceri de preţ pentru cei care vor fi interesaţi să cumpere”.

2Ba mai mult, pentru că expoziţia va fi deschisă chiar de ziua moşului, vom face, pentru cei mici, torturi în formă de ghetuţe. Copiii care au fost cuminţi şi vor veni la noi la expoziţie vor avea parte de multe surprize”, ne-a spus doamna Liuba Roşu, directoarea cofetăriei.

Ca în fiecare an, cei care lucrează la „Dragoş Roşu” sărbătoresc prin muncă şi le pregătesc multe surprize plăcute gălăţenilor. „Ca de obicei, nu ne dezminţim, şi folosim în laboratorul nostru numai produse sută la sută naturale. Am făcut în vară dulceaţă, gemuri şi siropuri pentru blaturile de tort. Venim mereu cu idei noi şi cu produse de cea mai bună calitate”, a adăugat doamna Roşu.

„Ne-am gândit şi la cei care ţin postul Crăciunului şi am pregătit reţete speciale de prăjituri. Chiar şi în această perioadă gălăţenii merită să savureze ceva dulce. Am făcut, pe lângă plăcintă cu mere şi bostan, şi torturi de post, prăjiturele şi cornuleţe de post”, ne-a mai spus doamna Roşu.

În afară de prăjituri şi torturi, cofetăresele de la „Dragoş Roşu” pregătesc şi alte bunătăţi: cozonaci, checuri, pandişpanuri, fursecuri etc.

Ca de obicei, la orice ocazie specială, dulciurile sunt la mare căutare. Iar când e vorba de dulciuri în forme inedite, atunci atracţia este şi mai mare.

Expoziţia de pe 6 decembrie va fi cu vânzare, aşa că trebuie să vizitaţi cofetăria dis-de-dimineaţă dacă vreţi să admiraţi toate exponatele pregătite pentru o sărbătoare dulce. Nu rataţi o astfel de ocazie pentru că veţi pierde şi ofertele delicioase pregătite special pentru un astfel de eveniment.

Citit 6198 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.