Papa Francisc, invitat să joace în „Sister Act 3”

Papa Francisc, invitat să joace în „Sister Act 3”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Actriţa Whoopi Goldberg, care l-a întâlnit pe Papa Francisc în octombrie 2023, a profitat de ocazie să-i ofere un rol suveranului pontif în filmul „Sister Act 3”. A fost un moment memorabil pentru actriţa şi prezentatoarea americană, care spera de mult timp la această onoare - unsprezece ani, după cum a mărturisit ea, citată de News.ro.

Whoopi Goldberg, a cărei îndrăzneală este binecunoscută, a profitat de întâlnirea sa pentru a promova „Sister Act 3”, oferindu-i Papei şansa de a lua parte la comedia care urmează să ajungă în cinematografe în 2025. Potrivit acesteia, suveranul pontif este un „fan” necondiţionat al destinului cântăreţei de cabaret Dolorès Van Cartier care, atinsă de har, a devenit sora Marie Clarence, sufletul corului mănăstirii din San Francisco.

Femeia care a fost apreciată la nivel internaţional pentru interpretarea carismaticei Marie-Clarence a fost profund impresionată de personalitatea suveranului pontif. "Este exact ceea ce speram, un Papă pentru toată lumea. Pentru toate religiile, şi asta mi-a plăcut. Am vrut să-i mulţumesc pentru prietenii mei homosexuali şi divorţaţi, pentru că mi-a spus: «Ascultă, Dumnezeu te iubeşte, indiferent ce ai făcut, întoarce-te în Biserică»", a povestit ea pe reţelele de socializare.

Pare puţin probabil ca Papa să accepte să joace într-o comedie, chiar şi în propriul său rol. Între timp, Whoopi Goldberg a promis că partenerii ei din filmul original din 1992 vor reveni în acţiune. Au trecut 30 de ani, dar Maggie Smith, Kathy Najimy şi Wendy Makkena ar trebui să se regăsească în distribuţie pentru a-i aduce un omagiu Papei Francisc. În acest film, Whoopi Goldberg ar trebui să lupte împotriva influenţei nefaste a mafiei.

Citit 296 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2024 19:43

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro