„Dansez pentru tine” - Pepe şi Andreea, ultimul loc pe podium
Foto: Foto: Pro Tv

„Dansez pentru tine” - Pepe şi Andreea, ultimul loc pe podium
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru prima dată de când au intrat pe ringul visurilor de la „Dansez pentru tine” Pepe şi Andreea Toma, originară din Galaţi, au trăit emoţiile şi teama că ar putea ajunge la duel. În locul laudelor şi superlativelor cu care s-au obişnuit la ediţiile anterioare, s-au ales critici şi cu mult mai puţine note de zece, poate şi pentru faptul că exigenţele sunt foarte mari în ceea ce îi priveşte. Nu trebuie neglijată nici presiunea uriaşă care apasă pe umerii şi pe sufletele celor doi concurenţi. Andreea este susţinută şi urmărită la televizor din ţară de mama ei şi de departe, din Marea Britanie, de tată şi de fratele ei.  

Breaza… acvatică

Pepe şi Andreea au deschis dansul cu un reggaeton. Cu toate că au avut prize şi mişcări dificile, juriul i-a acuzat că au fost nesiguri şi ar fi uitat dansul. Ce-i drept, acest stil nu a fost tocmai potrivit pentru latin-loverul Pepe. Ploaia de la cel de-al doilea dans le-a purtat noroc. Pepe şi Andreea au jucat ca la Breaza... acvatică. Pepe mai avea puţin şi-şi pierdea iţarii îngreunaţi de apă, dar tot i-au sfârâit călcâiele. În semn de maximă apreciere, Wilmark s-a urcat pe masa juriului ca să le dea de acolo zecele. În contrapartidă, Cornel Patrichi s-a vârât pe jumătate sub masă pentru a le da tot nota maximă. Dacă părerea majoritară a juriului a fost că dansul popular al perechii Andreea – Pepe a fost extraordinar, cârcotaşul Mihai Petre a fost de altă părere şi le-a dat o notă mai mică.

Emoţiile au fost mari când s-a anunţat clasamentul, Pepe şi Andreea întrebându-se în şoaptă dacă nu cumva sunt ameninţaţi de duel. Au scăpat însă, coborând de pe prima treaptă a podiumului, pe cea de-a treia. La dansul de final, Pepe a lăsat-o pe Andreea în ploaie şi s-a bălăcit ca un puşti în apa de pe jos. Rămâne de văzut cum se vor descurca vinerea viitoare. Noi le ţinem pumnii!   

Citit 2095 ori Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2011 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.