Duel la „Vocea României” Galaţi contra Galaţi

Duel la „Vocea României” Galaţi contra Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două voci incredibile, de mare forţă şi sensibilitate, se vor înfrunta în această seară la „Vocea României”, emisiunea concurs care începe la ora 20,15 la Pro Tv. Amândouă vocile vin din Galaţi!

Aşa cum v-am anunţat deja, Galaţiul a reuşit o performanţă extraordinară în show-ul de la Pro Tv. Din miile de voci care şi-au dorit să se facă auzite şi să se afirme la „Vocea României”, trei gălăţence au reuşit să se impună. Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu şi Alina Toma au făcut furori la „Vocea României” şi au fost alese de Loredana Groza în echipa ei. 

După cum anunţă promourile emisiunii, în această seară, Alexandra Penciu, în vârstă de doar 16 ani, şi Alina Toma, de 24 de ani se vor duela pe ringul muzical de la Pro Tv în talent, voce şi interpretare, cântând în duet o piesă emoţionantă şi foarte dificilă „Why”, a lui Annie Lennox. Loredana, cea care le-a ales pe amândouă în echipa ei va trebui să decidă cu cine merge mai departe în etapa următoare de concurs şi cine se va întoarce acasă. Succes ambelor concurente!

Foto: Pro Tv

Citit 3261 ori Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2011 09:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.