„Dansez pentru tine” Pepe, în duel pentru visul Andreei Toma
Foto: Foto: Pro TV

„Dansez pentru tine” Pepe, în duel pentru visul Andreei Toma
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această seară, pe ringul de la Pro Tv, Pepe şi Andreea Toma se vor lupta pentru un loc pe podiumul marelui concurs, în cel mai mare duel din istoria „Dansez pentru tine”. Dacă nu-l câştigă, visul Andreei Toma, de a-şi continua performanţa la dans sportiv, dar şi de a le oferi părinţilor ei o casă şi de a le răsplăti eforturile şi sacrificiile pe care le-au făcut pentru ea s-ar putea nărui în această seară. Frumoasa şi talentata Andreea locuieşte acum la Timişoara, dar s-a născut, a crescut şi a reuşit cele mai frumoase performanţe în dans sportiv la Galaţi, oraş pe care a fost silită să îl părăsească pentru a-şi urma partenerul de dans sportiv. Motive în plus pentru ca lupta să fie şi mai aprigă, iar duelul celor patru perechi să fie unul exploziv. Stilurile de dans ale acestei ediţii sunt funky jazz, folclor internaţional şi un dans potrivit pentru bal mascat.

Pepe adoarme în paşi de dans

După cum anunţă Pro Tv, Pepe repeta toată ziua, de dis-de-dimineaţă până târziu în noapte, ba mai mult, se surprinde şi înainte de culcare numărând paşii de la coregrafie. Potrivit Pro Tv, Pepe este convins că Andreea, merită să câştige şi cel mai frumos cadou pe care i-l poate face este să danseze perfect: “Când ne iese un dans bine, Andreea este mai fericită ca oricând. Îmi doresc să ajung în finală şi să câştigăm. Pentru Andreea, aceasta este şansa vieţii ei, este cel mai important tren pe care trebuie să-l prindă, iar rolul meu este să o ajut să-l prindă, să fiu trup şi suflet dedicat scopului ei”, a declarat Pepe la Pro Tv.

Oricât de bine ar dansa, oricât de spectaculoasă ar fi coregrafia, oricâte linii de note de zece ar da juriul entuziasmat de prestaţia lor, cei care vor decide dacă Pepe şi Andreea merg mai departe sunt telespectatorii, prin votul lor. Pepe şi partenera lui îşi doresc să se bucure de simpatia telespectatorilor să şi primească SMS-urile cele mai multe la 1322 cu textul “Pepe”. De voturile primite depinde familia Andreei şi şansa ei de a reprezenta cu succes şi onoare România la concursurile internaţionale de dans sportiv.

Citit 1702 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2011 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.