Bătălia pentru 60.000 de euro Pepe şi Andreea Toma, în Marea Finală “Dansez pentru tine”
Foto: Foto: Pro Tv

Bătălia pentru 60.000 de euro Pepe şi Andreea Toma, în Marea Finală “Dansez pentru tine”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pepe - chel, în chip de Popeye Marinarul, a dansat mambo cu haioasa Olive - Andreea Toma, apoi a fost tot atât de african pe cât poate fi un latin-lover. La final, după un funky-jazz dezlănţuit, i-a oferit o acadea partenerei originare din Galaţi. După ce au reeditat succesul nebun de la belly-dance - dans din buric - făcându-l pe zgârcitul Mihai Petre să se ridice din nou în picioare ca să-i noteze cu zece şi au făcut furori pe ritmuri de reggaeton, Pepe şi Andreea au convins publicul că merită să câştige. Vineri seara, pe ringul visurilor de la Pro Tv, Pepe şi Andreea au trecut cu bine de marele duel şi sunt siguri că vinerea viitoare vor ocupa un loc pe podiumul învingătorilor de la “Dansez pentru tine”.

Emoţiile Andreei au fost imense şi, la cei 15 ani ai ei căliţi în sute de antrenamente istovitoare şi în zeci de concursuri importante, i-au dat lacrimile când şi-a văzut mama dansând pentru ea alături de antrenorul de dans sportiv. Andreea a fost catalogată drept „revelaţia concursului”. Atât Pepe cât şi juriul şi concurenţii rămaşi în competiţie sunt ferm convinşi că Andreea trăieşte doar pentru dans, că va ajunge o mare dansatoare care ne va reprezenta cu brio la competiţiile internaţionale. Dincolo de dorinţa ei de a continua performanţele sportive, se află năzuinţa imensă de a-şi ajuta familia, de a avea o locuinţă în locul celei pe care au lăsat-o în urmă, la Galaţi, şi de a-şi readuce acasă tatăl şi fratele, plecaţi la muncă în Marea Britanie.

Bătălia Marii Finale se va duce pentru suma de 60.000 de euro. Cine va câştiga marele premiu va decide, însă doar publicul. Pepe şi partenera lui pot fi votaţi trimiţând SMS „Pepe” la 1322 sau la numărul de telefon 0900.760.408. Noi le ţinem pumnii!

Citit 2709 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2011 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.