Compact, magnet pentru fani la Festivalul Naţional de Muzică Rock

Compact, magnet pentru fani la Festivalul Naţional de Muzică Rock
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul Festivalului Naţional de Muzică Rock care a avut loc vineri seara, pe scena de la Club S, formaţia Compact şi Paralela 47 (din Chişinău) au venit să încânte publicul din Galaţi. Publicul a fost încălzit de formaţii tinere din Iaşi, Timişoara, Alba Iulia şi Galaţi, care au cântat atât melodii proprii, dar şi cover-uri.

Simţindu-se în largul lor, spectatorii, veniţi în număr mare nu s-au sfiit să danseze şi să se mişte în voie pe acordurile rapide de chitară acompaniate de vocile puternice ale soliştilor.

Cei de la Compact au fost aşteptaţi de spectatori, dornici să asculte muzică live de calitate. Deşi au urcat pe scenă puţin înainte de miezul nopţii, fanii nu au fost descurajaţi de acest lucru şi au cântat şi dansat plini de energie pe melodii precum „Stai cu mine”, „Fata din vis” sau „Vei fi a mea”. Majoritatea spectatorilor au venit la concert pentru a-i vedea pe cei de la Compact. Aşa se explică faptul că trupa Paralela 47, care a cântat imediat după Compact, a concertat în faţa unei săli cu foarte puţini spectatori.

Citit 1491 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2011 13:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.