Gălăţenii au cucerit poporul cu televizorul

Gălăţenii au cucerit poporul cu televizorul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu trebuie să fii dr. Nicolae Bacalbaşa, să apari la ştirile-şoc de la ora 5, să dansezi din buric pe manele ori să-ţi înşiri aventurile sexuale prin scandaluri la televizor. Poţi să străluceşti de talent, să fii decent şi totuşi să pui România pe două rânduri şi să urci până la cer audienţa de la televizor. O întreagă pleiadă de gălăţeni şi de tecuceni au ridicat, în 2011, cota unor show-uri tv de mare anvergură.

Medea Felina şi Akikai au făcut senzaţie ajungând în Finala „Românii au talent” de la Pro Tv. Şi tot la Pro Tv, Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu şi Alina Toma au cucerit-o cu glasurile şi talentul lor pe Loredana la „Vocea României”, dar numai Alexandra, gălăţeanca de doar 16 ani, a primit propunerea celebrei vedete de a scoate împreună un album muzical.

Tânăra tecuceancă Andra Fănică, de numai 16 ani, are toate şansele să devină vedetă la ediţia a doua a „Vocii României”. Pepe ar fi fost în stare să danseze şi pe sârmă, ori pe plita încinsă, pentru ca Andreea Toma, tânăra de numai 15 ani, originară din Galaţi, să-şi atingă visul la megaconcursul „Dansez pentru tine”.

La Antena 1, o superbă tecuceancă de 17 ani, Cristina Chiriac, a fost aleasă de designerul Cătălin Botezatu la „Next Top Model” al României.

Ales din 3.000 de bărbaţi, scafandrul Alin Cosma din Galaţi a fost la un pas de a cuceri definitiv inima „Burlăciţei” Bianca Drăguşanu şi de a-l transforma pe fotbalistul Adrian Cristea în amintire.

Şi tot la Antena 1 l-am văzut pe Denis Căciulă, striperul de pe „Vaporul Iubirii” şi pe Alexandru, dornic să se însoare la „Mireasă pentru fiul meu” . La finele anului 2011, gălăţenii şi-au luat revanşa în tabloide şi s-au remarcat cu o sexy-gălăţeancă: Sabrina Nistor, e o brunetă interesantă şi vorbeşte cu sinceritate despre „micile” ei îmbunătăţiri: buzele augmentate şi un kil de silicon implantat în sâni, celebră deja în pictoriale incendiare.

Pe scurt, gălăţenii au fost talentaţi, haioşi, frumoşi, cuceritori şi inspiraţi. Dragă Antena 1, dragă Pro Tv, vrei rating? Cheamă un gălăţean sau o gălăţeancă! Iată pe scurt povestea gălăţenilor pe care i-am văzut la televizor şi despre care am avut bucuria de a scrie atât la rubrica Tv Mania, cât şi alte în articole:

Au talent!

Gălăţenii, şi nu numai ei, i-au urmărit cu sufletul la gură acrobaţiile executate cu dezinvoltură la bară la „Românii au talent” de la Pro Tv. Gălăţeanca stabilită în Italia, Medea Felina (Mădălina Felea) a transformat bara într-un aparat la fel de spectaculos precum paralelele din gimnastică. Cei 14 copii şi tineri samurai de la Clubul Akikai din Tecuci au uimit lumea împletind artele marţiale cu spectacolul. Au spart bucăţi uriaşe de BCA, au zburat şi s-au răsucit în aer lovind fulgerător şi spectaculos, iar soţia şi eleva antrenorului Luminiţa Volanschi, deşi însărcinată, şi-a sprijinit gâtul într-o ţepuşă foarte ascuţită, publicul şi juriul uitând să mai respire.

Trei voci de aur şi jumătate

Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu şi Alina Toma sunt trei voci, trei talente incredibile, care, chiar dacă nu au ajuns în finală, au făcut un spectacol pe cinste la „Vocea României”. Dar cel mai important este că Loredana, cucerită de vocea Alexandrei, îşi doreşte să facă un album împreună cu ea: „Alexandra, îmi place foarte tare de tine şi vreau să-ţi propun să lucrăm împreună, să facem un album împreună! Îmi place că eşti pianistă, că ai o voce frumoasă! Vei lucra cu mine la casa mea de producţie!”, i-a spus Loredana Groza.

Andreea Toma şi Pepe

Fără să fim deloc părtinitori, vom spune că Andreea şi Pepe au fost cea mai talentată pereche de la „Dansez pentru tine”. Tânăra şi talentata Andreea Toma, de 15 ani, originară din Galaţi, a fost declarată de cel mai exigent mebru al juriului, Mihai Petre, cea mai bună dansatoare a ediţiei. Pepe a devenit „fratele ei mai mare”, capabil de o dăruire şi de o performanţă în dans cum nu şi-a imaginat nimeni. Andreea şi Pepe au ocupat locul al III-lea pe podium, dar cel mai important este că sportiva ar putea avea şansa să ajungă la competiţiile internaţionale la care până acum n-a putut să viseze.

Scafandrul Alin Cosma, ales din 3.000 de bărbaţi!

Scafandru profesionist, licenţiat în Drept, cu un master în Ştiinţe Penale, putea să devină model în prezentările lui Cătălin Botezatu, dar n-a vrut. „Burlăciţa” Bianca Drăguşanu s-a declarat cucerită de atitudinea lui „impunătoare şi masculină”. Alin Adrian Cosma a devenit în vară „Scafandrul Alin”, concurent la „Burlăciţa” difuzată de Antena 1 şi i-a lăsat Biancăi o amintire pe viaţă: prima scufundare.

Preafrumoasa Cristina Chiriac

Tecuceanca de 17 ani, Cristina Chiriac s-a distins faţă de celelalte concurente de la „Next Tom Model by Cătălin Botezatu” prin calm, echilibru, decenţă, sinceritate, naturaleţe şi fairplay. Superba tânără ar putea defila pe podium în prezentările de modă ale lui Botezatu care i-a spus în faţă: „Eşti foarte frumoasă! Ai nişte ochi superbi”.

Foto: Pro Tv şi Antena 1

Citit 2133 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2012 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.