Florin Limbovici - Acrobaţie şi adrenalină în dans pe o chingă
Foto: Foto: Pro Tv

Florin Limbovici - Acrobaţie şi adrenalină în dans pe o chingă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Chiar dacă nu a ajuns în marea finală a show-ului naţional „Românii au Talent”, tecuceanul Florin Limbovici a făcut din nou spectacol la Pro Tv * Coarda elastică a voturilor publicului a trimis, însă, în finală nişte talente controversate, spre stupoarea juriului *  

„Nu mi-am putut închipui că un om şi o chingă pot face atâta spectacol”, mărturisea cel mai exigent membru al juriului, Mihai Petre, înaintea numărului de slackline al lui Florin Limbovici. Vineri seara, în cea de-a doua semifinală a concursului „Românii au talent”, tânărul alpinist utilitar, născut în Tecuci, a dansat din nou pe chingă, oferind un amestec incredibil de echilibru, acrobaţie şi adrenalină. Din păcate, aşa cum a remarcat şi juriul, talentatul tecucean nu era tocmai în forma lui maximă, emoţiile nu i-au lipsit şi, pe finalul momentului, a părăsit chinga, ratând câteva elemente, dar fără a ştirbi valoarea totală a reprezentaţiei.

Cusurgiul Mihai Petre, care la preselecţii i-a spus în faţă că îl admiră şi invidiază în egală măsură, şi-a împletit criticile cu laudele: „Din punctul meu de vedere tu ţi-ai atins scopul, acela de a promova slacklining-ul. Mie îmi plac momentele inedite, pentru mine la preselecţie a fost ceva nou. Mi-a plăcut momentul tău, dar era cât pe-aici să te opresc pentru că începuseşi să ratezi câteva elemente pe final. Ai marele merit de a aduce ceva nou eu cred că Românii au talent este locul perfect pentru oameni ca tine care vin şi ne arată că se poate face artă în felul acesta, aşa cum nici nu ne-am fi aşteptat. Te felicit! Bravo!”, i-a spus Mihai Petre.

Florin Limbovici a explicat că e foarte greu să stai două minute pe o coardă şi că la Cupa Mondială, limita de timp este de două minute, dar fără a sta nonstop pe coardă. În plus, este un sport în care dacă nu merge un truc, te opreşti şi încerci altul. Andra a fost însă încântată de numărul lui şi îşi dorea să-l vadă în finală. Lui Andi Moisescu i-a adus aminte de ţopăiturile lui Mircea Geoană în celebra noapte de la alegeri. „Momentul care a făcut diferenţa a fost chiar la sfârşit când Florin s-a oprit pe coardă”, a completat Andi.

Păcat!

Din păcate, Florin Limbovici nu a prins un loc în Finală. Voturile publicului au stârnit controverse, stupoare şi revoltă în sufletele şi în minţile jurilor, puşi să aleagă între două talente unul mai „nebunesc” decât celălalt: cântăreţul Gigel Frone şi imitatorul Tudorel Popa.

Dacă anul trecut i-am avut în finală pe gimnasta la bară Medea Felina şi pe samuraii Akikai din Tecuci, anul acesta Galaţiul nu va fi reprezentat deloc în marea Finală a românilor talentaţi. Păcat.

Citit 2099 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2012 12:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.