Răsfăţ şi romantism, de Ziua Îndrăgostiţilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţiile de turism sunt doldora de oferte speciale pentru îndrăgostiţi de Valentine’s Day. Vă prezentăm câteva din cele mai grozave minivacanţe.

O opţiune relativ ieftină ar fi Albena, Bugaria. 200 de euro pentru trei zile la un hotel de cinci stele. O cameră decorată cu petale de trandafiri şi baloan, şampanie, flori şi ciocolată, piscină, SPA, o cină romantică la lumina lumânărilor, o plimbare pe malul mării şi mic dejun servit la pat.

Tot în Bulgaria, dar la Varna, vă aşteaptă un hotel de cinci stele cu o ofertă greu de refuzat: 117 euro de persoană pentru două nopţi de răsfăţ. La SPA, cuplurile vor avea parte de body scrub cu cristale de vin roşu şi o mască revitalizantă cu cristale de vin roşu Chianti.

La Predeal, la un hotel de trei stele, două nopţi cazare, mic dejun, cină romantică, SPA şi internet înseamnă 290 de lei de persoană.

Cadouri de îndrăgostit

O lenjerie intimă poate fi un cadou grozav de care să se bucure ambii parteneri. Domnilor, cum credeţi că ar reacţiona ea dacă ar primi un obiect creat şi semnat de Cătălin Botezatu? Magazinul virtual al creatorului de modă are câteva oferte interesante şi oferă şi facilităţi cum ar fi reduceri de preţ şi livrarea gratuită a produselor. Un slip tanga costă 20 de lei, iar un compleu de damă aproape 70, dar merită!

Citit 1230 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.