Apariţie inedită la Antena 1: Preşedintele judeţului a fost demascat!

Apariţie inedită la Antena 1: Preşedintele judeţului a fost demascat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întrebare de 5.000 de lei: cine este politicianul dispus să se lase demascat public, la o oră de maximă audienţă? * Dr. Bacalbaşa - Spiderman a căzut în plasă


După victoria decisivă în războiul cu blondele, după Revelionul petrecut alături de Cruduţa, Moartea din Carpaţi, Clejani şi maneliştii Vali Vijelie şi Carmen Şerban la Antena 1, dr. Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a apărut duminică seară într-o postură inedită şi pitorească în acelaşi timp - Spiderman! Nonconformistul politician a acceptat provocarea lui Dan Negru de a deveni mască în emisiunea acestei veri - „Demascarea”. Mai mult, „transformarea” în Omul Păianjen a avut loc chiar cu o zi înainte ca dr. Nicolae Bacalbaşa să depună jurământul de preşedinte al judeţului Galaţi.

Îmbrăcat în celebrul costum mulat roş-albastru al lui Spiderman, cu machiajul de rigoare, cizme, ceas la mână şi o pălărie de paie, Bacalbaşa a întruchipat un Om Păianjen rubicond, la a doua tinereţe, diferit de toate întruchipările de până acum ale personajului american. Parteneră de scenă i-a fost actriţa Adriana Trandafir. În sceneta jucată, dr. Bacalbaşa era o apariţie insolită a lui Spidermen - pescuind într-o piscină gonflabilă. Adriana Trandafir îi cerea ajutorul pentru salvarea soţului blocat în baie, Omul Păianjen, în rol de compoziţie, o refuza motivând că a ieşit din tură. Scenariul derulat pe prompter nu a fost, însă, respectat, medicul simţind nevoia să condimenteze personajul şi dialogul, în stil propriu, trecând pe improvizaţie. Cele două echipe, cea feminină, condusă de artista Andreea Antonescu, şi masculină - cu Rică Răducanu pe post de lider, au avut misiunea de a descoperi cine se ascunde în costumul Omului Păianjen. Gălăţeanca Andreea a intuit oarecum poziţia electorală a personajului, întrebându-l dacă a candidat, apoi s-a aruncat singură în plasa păianjenului, confundându-l cu Silviu Prigoană. Rică Răducanu a fost însă cel care l-a demascat pe dr. Bacalbaşa, prietenia cu medicul, dar şi intuiţia, aducându-i lui şi echipei lui premiul de 5.000 de lei.

Dr. Bacalbaşa a mărturisit la finalul show-ului că nu costumul mulat sau masca au fost cele mai dificile, ci schimbarea vocii, în încercarea de a nu fi descoperit.

Citit 3509 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2012 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.