O săptămână de distracţie la Hanul Timişoreana

O săptămână de distracţie la Hanul Timişoreana
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de luni, 30 iulie, pe esplanada casei de Cultură a Sindicatelor vor începe serbările Timişoreana. Ca în fiecare an, gălăţenii sunt aşteptaţi la un pahar de bere rece, la concerte, dar şi la multe concursuri cu premii. „Avem un hangiu iscusit şi o hangiţă dichisită, care s-au gândit la toate: voie bună, platouri îmbietoare şi bere rece, proaspăt adusă în butoaie de la Timişoara! Din 30 iulie şi până pe 5 august, gălăţenii sunt aşteptaţi la Hanul Serbărilor Timişoreana, din faţa Casei de Cultură! Aici vor găsi motive de voie bună în fiecare zi: delicii de soi, platouri îmbietoare, bere proaspătă, şotii cu hangiii, dar şi muzică de tot felul!”, ne-au declarat cei din echipa Timişoreana.

Şi dacă am ajuns la muzică, vă putem spune că la han vor fi seri tematice, în care vor concerta artişti de soi. Gălăţenii vor avea parte de muzică germană, de trupe de coveruri, dar şi de recitaluri susţinute de Mihai Mărgineanu sau Leo Iorga şi Pacifica.

În fiecare zi vor fi organizate concursuri cu premii, iar hangiuI iscusit şi hangiţa dichisită de la Timişoreana vor avea grijă să distreze pe toată lumea. „Zilnic vom avea concursuri, întreceri şi muzică pe care toată lumea o ştie! În fiecare după amiază, de la ora 17,00, în Han vor răsuna corzi de chitară şi de vioară!”, precizează echipa de la Han.

Concertele, care vor avea loc în fiecare seară, vor începe după ora 20,00.

Iată cum arată programul stabilit de echipa Timişoreana: 

Luni, 30 iulie - ne potolim foamea şi setea cu mâncărurile şi berea pregătite de hangii şi ascultăm muzică bună ca totul să fie mai frumos de la Leo Iorga şi Pacifica.

Marţi, 31 iulie - nu ne lăsăm mai prejos cu distracţia şi mergem pe mâna tinerilor menestreli de la The Sixteens.

Miercuri, 1 august - ne urăm unul altuia o lună bună, cinstim o halbă de Timişoreana şi ascultăm The Sixteens.

Joi, 2 august - continuăm în acelaşi stil cu Crossover şi cu roţi întregi de bere de la Hanul Hangiţei Dichisite.

Vineri, 3 august - încă o zi cu muzică bună alături de Crossover.

Sâmbătă, 4 august - ne gândim la tinereţile noastre cu Mihai Mărgineanu.

Duminică, 5 august - ne aducem aminte de melodiile ce ne-au marcat perioade frumoase din viaţă şi ne pregătim să ne luăm rămas-bun de la frumosul Galaţi.

Cu un astfel de program nu se poate spune că distracţia nu va fi la ea acasă în oraşul nostru săptămâna viitoare. Aşa că nouă nu ne rămâne decât să vă dorim petrecere frumoasă.

Citit 2081 ori Ultima modificare Joi, 26 Iulie 2012 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.