Bibi - căţelul cu lunetă

Bibi - căţelul cu lunetă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă mai amintiţi de căţeii aceia zbanghii, care dădeau din cap, în luneta aproape fiecărei Dacii de dinainte de 89? Mda, un fel de „gadget” al anilor 70-80, cu arc.

Bibi, căţelul din imagine, este unul dintre fanii acelor jucării auto. Locul lui în autoturism este foarte bine determinat: în spate, la lunetă. Nu dă din cap, că nu e perpetuum-mobile, dar poate fi de mare folos conducătorului auto, avertizându-l asupra depăşirilor periculoase şi asupra intenţiilor şoferului imprudent din spate.

Povestea lui Bibi este un pic tristă. Stăpânii lui au plecat la muncă în Italia şi pentru că nu puteau să-l ia cu ei - formalităţile dificile erau dublate de faptul că nu lătra bine în italiană - l-au lăsat în „plasament”.

În doi ani, Bibi a devenit un căţel curat, dar neastâmpărat. Cea mai tare peripeţie din viaţa lui de până acum a fost să fie uitat în lift de către stăpânul distrat. I-a stat un pic inima când s-a văzut plimbat de unul singur în cuşca aceea de fier a ascensorului. Noroc că l-a găsit un vecin şi l-a „repatriat”.

Atunci a descoperit că n-are stofă de liftier. Luneta maşinii e specialitatea lui!

Citit 1675 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.