Micuţii Edna şi Vlad l-au cucerit pe Wilmark

Micuţii Edna şi Vlad l-au cucerit pe Wilmark
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vedeta Pro Tv Wilmark a fost cucerită de cei mai mici dansatori ai Şcolii „La Rosa Negra” din Galaţi, Edna Petrea şi Vlad Şeptelici. Istoria s-a petrecut la finele săptămânii trecute când Wilmark, necruţătorul jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”, a fost la Galaţi. Amănunte despre seara în care salsa a făcut furori în oraşul nostru am aflat de la mama micuţei dansatoare, creatoarea de modă Anca Mocanu Petrea.

Designerul ne-a povestit că atmosfera antrenantă i s-a datorat lui Wilmark. Atracţia serii au fost Edna şi Vlad, în vârstă de numai şase ani, care au smuls ropote de aplauze cu demonstraţia lor de salsa. Deşi doar de patru luni au început să înveţe  paşii impetuosului dans latino, micii artişti au surprins galeria cu figuri acrobatice, piruete, treceri spectaculoase printre picioare, căderi pe spate (ca la tango) totul spre deliciul tuturor.

Edna era îmbrăcată într-o superbă creaţie a mamei sale. Costumul partenerului său venea tocmai de peste Prut, de la prestigiosul ansamblu „Codreanca”. Publicul a mai aplaudat o pereche care a avut o ascensiune foarte rapidă in salsa: Raluca şi Robert Lăzăroaie.

T

Să mai spunem că între cei doi, ca între orice vedete, au apărut mici dispute. Edna s-a supărat puţin pe Vlad că prea alerga de colo-colo, reproşându-i că ar trebui să stea numai lângă ea.

Seara s-a încheiat „fulminant” pentru cei doi. Vlad a adormit pe speteaza de scaun fapt pentru care nu s-a opus deloc plecării acasă, în vreme ce Edna s-a lăsat cu greu convinsă că e timpul să se predea patului de acasă. Edna, apreciată pentru talent şi încurajată de public, de instructor şi de Wilmark a promis pe viitor spectacole de salsa mai bune. Noi le dorim succes micilor dansatori!

Citit 2014 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.