Secretul siluetei de invidiat dezvăluit de Carmen Brumă

Secretul siluetei de invidiat dezvăluit de Carmen Brumă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Carmen Brumă este renumită ca promotor al unui stil de viaţă sănătos, iar silueta sa este una demnă de invidiat. Vedeta recunoaşte că nu ţine post, că nu găteşte mâncăruri specifice sărbătorilor pascale, dar admite că mănâncă produsele tradiţionale pe care mama ei i le pregăteşte. Se declară o persoană chibzuită şi raţională, spunând că nu i se întâmplă adesea să facă excese în ceea ce priveşte shoppingul. Despre punctualitate, Carmen spune că este unul dintre punctele ei forte, însă mărturiseşte că e foarte greu să fii punctual atunci când nimeni din jurul tău nu e! 

Carmen Brumă este una dintre vedetele autohtone ce se bucură de o siluetă perfectă, rod al perioadelor îndelungate petrecute în sala de sport şi al unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

Vedeta declară că nu este neapărat o persoană tradiţionalistă şi că nu ţine post, dar că mănâncă din produsele specifice sărbătorilor pascale pregătite de mama ei.

„Nu ţin post şi nu gătesc acasă produse tradiţionale, însă dacă mama îmi solicită ajutorul, i-l ofer cu mare drag. Nu mori de foame cu mine în casă! Mai mult decât atât, dacă ea îmi aduce ouă roşii sau cozonac de sărbătoarea Paştelui, mănânc! În plus, fac emisiuni speciale de fiecare dată în preajma sărbătorilor”, declară Carmen.

Ea se declară o persoană chibzuită şi raţională, spunând că nu i se întâmplă adesea să facă excese în ceea ce priveşte shoppingul şi că nu-i face plăcere să piardă timpul colindând magazinele.

„Mi se întâmplă uneori să exagerez cu shoppingul, dar destul de rar. E ceva omenesc. Nu cred că are legătură cu sexul, nu contează dacă eşti bărbat sau femeie. Eu în general sunt o persoană destul de raţională, chibzuită, atentă şi nu îmi place foarte mult să pierd timpul la cumpărături. În general merg ştiind exact ce am nevoie, cumpăr şi atât. Nu-mi place să casc gura, să văd ce mai e nou prin magazine”, continuă vedeta tv.

De fiecare dată când îşi face apariţia la un eveniment monden, Carmen afişează o imagine impecabilă şi ţinute foarte chic. Ea consideră că eleganţa este alcătuită dintr-o serie de elemente.

„Din punctul meu de vedere, eleganţa este o combinaţie de mai multe elemente, iar aici putem încadra atitudinea, adecvarea la context (având în vedere că poţi fi extrem de elegantă într-o rochie lungă atunci când mergi la o petrecere, dar poţi fi total deplasată dacă mergi aşa la micul dejun), o anumită grijă faţă de lucrurile care te avantajează”, dezvăluie Carmen Brumă.

Despre punctualitate, Carmen spune că este unul dintre punctele ei forte, graţie faptului că a avut o educaţie strictă, însă mărturiseşte că e foarte greu să fii punctual atunci când nimeni din jurul tău nu e.

„Sunt o persoană foarte punctuală. Am avut o educaţie cazonă şi am fost învăţată să fiu disciplinată. Nu întârzii niciodată. Totuşi, e foarte greu să fii punctual atunci când nimeni din jurul tău nu e! De multe ori te trezeşti că eşti un nebun izolat care ajunge la o ora fixată în prealabil, dar e complet singur în momentul ăla”, explică ea.

Referitor la compromisuri, vedeta tv este de părere că „toată viaţa noastră este un şir de compromisuri. Orice relaţie de orice natură... este un compromis”.

Se ştie despre Carmen Brumă că este un promotor al stilului de viaţă sănătos, motiv pentru care a acceptat să vorbească puţin despre primii paşi pe care o femeie trebuie să-i facă spre a obţine silueta mult visată.

„Primul lucru important este să realizezi că odată ce ai probleme cu greutatea, trebuie să îţi modifici stilul de viaţă şi să accepţi că de acum încolo vei avea de respectat anumite reguli. Un alt pas este să înţelegi că trebuie să fii disciplinată, iar apoi urmează o serie de detalii care astăzi sunt la îndemâna oricui – se pot găsi pe Facebook-ul meu sau în programul 3S (Sănătoasă, Suplă, Sătulă) pe care l-am lansat în urmă cu un an”, spune Carmen.

Ca orice om, şi ea are anumite „plăceri vinovate” la nivel culinar. Este vorba despre dulciuri, pe care vedeta îşi permite să le consume doar în weekend.

„Ador dulciurile şi îmi satisfac această plăcere la fiecare sfârşit de săptămână. Este un soi de derapaj controlat”, încheie Carmen seria declaraţiilor.

Citit 2069 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2013 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.