Publika cântă sâmbătă la Galaţi

Publika cântă sâmbătă la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Băieţii de la Publika revin la Galaţi la mai puţin de o lună de la ultimul spectacol. De data aceasta vor concerta în Union Jack, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 22.00.
Publika este singura trupă românească ce se poate lăuda că a cântat pe aceeaşi scenă cu U2 în cadrul unei petreceri private. Este o trupă de coveruri cunoscută în toată ţara, dar care are şi materiale proprii, ce se regăsesc pe albumul „Unde eşti?”.
Cei cinci artişti au în repertoriu şi un număr mare de piese ale unor interpreţi sau trupe consacrate la nivel internaţional, cum ar fi Billy Idol, Chris Isaak, Eric Clapton, Lenny Kravitz, Coldplay, Depeche Mode, Duran Duran, Rolling Stones ori Simpley Red.
Dintre melodiile proprii, cele mai îndrăgite de public sunt „Angel”, „Ora Zero”, „Perfect Day”, „Stop”, „Şapte” şi „Visez”.
Aşadar, nu rataţi întâlnirea din Union Jack cu Ionut Ruscior (voce), Florin Giuglea (chitară), Robby G (clape), Radu Hanes (tobe) şi Adi Ciuplea (bass). Preţul unui bilet este de 25 de lei.

Citit 767 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2013 17:16

1 comentariu

 • postat de V-am ascultat pe You Tube, sunteți mari tată, felicitări !!! Se aude excelent ce iese din voi, voce și orchestrație, versuri bune cu mesaj la inimă în română. Bravooo !! Curat muzică !!
  Vineri, 19 Aprilie 2013 10:50
  Sincer stau pe radio mai mult și nu știam de Publika, deci am intrat pe You Tube să-i aud. Perfect, sună bine grupul, versurile în română sunt cizelate, la inimă, cu mesaj, ritmul și melodia se încadrează foarte bine mesajului. Bravo, m-ați prins ca fan, v-am băgat la inimă. Parcă bateți spre Coldplay și nu-i rău, orchestrația, vocea prinde bine plăcut. Felicitări pentru grup și pentru băieții din grup, să aveți zile lungi, muzică adevărată, fără ifose, curată. Felicitări !!! Profesioniști adevărați.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.