Strada Mare, în turneu de promovare: "Întrebare... Mă mai iubeşti?"

Strada Mare, în turneu de promovare: "Întrebare... Mă mai iubeşti?"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Galaţi nu avem autostradă, nici drum expres, nici centură ocolitoare, dar avem Strada Mare, singura fără gropi din toată România! Vorbim de trupa Strada Mare (Mihai Ochiu, Velu Talpeş, Bogdan Stancov şi Ciprian Postolache), care se află în plin turneu de promovare şi urmează, în septembrie, să-şi lanseze noul single şi două videoclipuri. Primul clip este deja gata, pentru piesa „Doamna” inclus pe noul single intitulat parcă special pe gustul şi inima femeilor: „Întrebare… Mă mai iubeşti?”, întrebare cu care vâră în corzi liniştea bărbaţilor. Cel de-al doilea clip va fi turnat în Vama Veche pentru că n-ar exista un loc mai potrivit pentru o piesă ca „Blonda din Vamă”, care a încins atmosfera la Festivalul „Folk You” 2013.

„Vama, brand de ţară”

Trupa Strada Mare a avut onoarea, dar şi emoţia uriaşă de a deschide, la începutul lunii august, celebrul festival "Folk You". Pentru trupa gălăţeană a fost al treilea an consecutiv în care a cântat în faţa publicului format din tineri entuziaşti, dar şi oameni la vârsta a doua care revin acolo şi se simt minunat regăsindu-şi anii nebuniei din tinereţe. „Mai greu decât să încep şi să închei un festival nu poate fi altceva. Ne-am bucurat că am fost aleşi pentru a doua oară să deschidem festivalul – l-am mai deschis în ediţia din 2011. E greu pentru că te tot întrebi: o fi bine, o fi rău? Am intrat cu o piesă adresată celor din faţa noastră – «Tu, tu, tu». Piesele au fost primite foarte bine. Atmosfera s-a încins la «Blonda din Vamă». Blonda era la spectacol, şi era peste tot. În Vamă, dacă placi, placi, dacă nu placi, nu placi! Poţi să faci orice ai face. Nu placi, nu exişti!”, ne-a povestit Mihai Ochiu.

În aceeaşi seară cu artiştii gălăţeni au concertat Cristi Minculescu – Lotus, Alexandru Andrieş, Ada Milea, Rezident DEX. Tot la festival s-au întâlnit cu gălăţeanul Vasile Şeicaru. Iar serile de festival au continuat, spune Mihai Ochiu, cu Nicu Alifantis, Viţa de Vie, un Tudor Chirilă demenţial, Zoia Alecu, Gheorghe Zamfir. „Folk You poate fi oricând un brand de ţară”, spune artistul de la Strada Mare.

Vin canguri pe Strada Mare?

Pentru că unul dintre componenţii trupei, Dan Bordeiu, are contracte muzicale în Norvegia, a trecut la clape Ciprian Postolache. „Dacă Dănuţ revine, vom cânta cu două clape. Se ştie, cine trece prin Strada Mare nu mai pleacă niciodată”, spune Mihai Ochiu. O altă componentă a trupei, Nica Zaharia, membru fondator, este în Australia, dar chiar şi din patria cangurilor inima îi bate tot pe Strada Mare intrată deja pe al şaselea an de existenţă.

Citit 2387 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2013 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.