Ramona Bădescu va fi gazda emisiunii „Duminica în familie”

Ramona Bădescu va fi gazda emisiunii „Duminica în familie”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ramona Bădescu va prezenta, începând cu luna octombrie, emisiunea „Duminica în familie” la TVR, formatul lansat şi consacrat de Mihaela Rădulescu. Aceasta din urmă nu a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii televiziunii publice şi va rămâne în continuare la Monte Carlo....

Ramona Bădescu a semnat contractul cu TVR şi va prezenta o emisiune de divertisment începând cu luna octombrie. Şi nu orice emisiune, ci tocmai „Duminica în familie”, formatul lansat şi prezentat atâţia ani de Mihaela Rădulescu.

Iniţial, diva de la Monte Carlo era în schemă pentru a reveni în ţară şi a prezenta din nou acest show, însă, probabil din motive financiare sau logistice, înţelegerea nu a mai avut loc.

Se pare că reprezentanţii TVR au ales-o pe Ramona Bădescu pentru a fi gazda emisiunii ce va fi difuzată în fiecare duminică după-amiază, începând cu luna octombrie. Ramona va face astfel naveta Italia-România pentru a putea ţine show-ul la fiecare sfârşit de săptămână.

Ramona a fost preferată de mai marii din TVR în detrimentul altor opţiuni. Ei le aveau în calcul şi pe Monica Davidescu, Tania Popa, Kitty Cepraga şi Liana Stanciu.

Ramona Bădescu a fost pe punctul de a prezenta emisiunea în urmă cu doi ani, la acea dată la Antena 1.

Reprezentanţii televiziunii din Băneasa au dorit să reia show-ul duminical în lipsa Mihaelei Rădulescu, având de ales între Anca Ţurcaşiu şi Ramona Bădescu. În final, s-a renunţat la reînvierea formatului de televiziune lansat în 1998.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2629 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2013 14:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.