"Vocea României": Gălăţeanul Adrian Nour a scăpat de "cântecul decisiv"

"Vocea României": Gălăţeanul Adrian Nour a scăpat de "cântecul decisiv"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Artistul gălăţean Adrian Nour se numără printre cele mai bune voci care vor intra în show-urile live la "Vocea României". El a făcut parte mai întâi din echipa lui Horia Brenciu, dar după duelul pătimaş şi plin de culoare cu Ana Maria Mirică, pe melodia Corinei Chiriac „Inima mea”, a fost salvat de Smiley. Dacă alţi antrenori şi-au spus concurenţii „furaţi” din alte echipe unei noi probe - „Cântecul decisiv”, şi au păstrat doar o voce, eliminând-o pe cealaltă, nu a fost şi cazul lui Adrian Nour. Gălăţeanul a fost ales din prima printre cei opt concurenţi aruncaţi în luptă de Smiley. Aşadar, Adrian va intra în bătălie cu alte 31 de voci senzaţionale, care au demonstrat că merită să treacă în "cele mai nebuneşti live-uri", după cum le-a catalogat Brenciu, în speranţa că îşi vor îndeplini visul prin muzică la "Vocea României".
Duminică, de Ziua Naţională şi la aniversarea majoratului Pro Tv, vom putea urmări prima ediţie live din acest sezon la „Vocea României”. Din această etapă, publicul îşi va putea susţine preferaţii prin vot.

Citit 1717 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2013 13:33

1 comentariu

 • postat de Baftă Adrian, cât mai sus, ești foarte, foarte bun și plin de talent.
  Luni, 25 Noiembrie 2013 15:03
  109.98.108.***
  Adrian Nour și Ana Maria Mirică eu spun că sunt cei mai buni, ai voce cu amprentă, ''joc de picioare'' adică joc de scenă foarte bun, mimică, expresivitate, interpretare convingătoare fără a face apel la costumații excentrice. Ce mai, sunt foarte, foarte buni și le urez baftă în continuare și sper să pună cineva ochii pe ei, duetul fiind excelent, împreună pot face o emisiune TV. Cred că de câștigat va câștiga persoana cu deficiență locomotor, are curaj, are voce și cam ăsta-i trendul PRO TVA ca format a emisiunii.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.