Balul Bobocilor Danubius 2013: Miss şi Mister Boboc sunt colegi la Drept
Foto: Foto: Universitatea Danubius | Miss şi Mister Boboc Danubius 2013, alături de colegii lor

Balul Bobocilor Danubius 2013: Miss şi Mister Boboc sunt colegi la Drept
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi nu au trecut două luni de când sunt studenţi, 14 boboci ai Universităţii „Danubius” au trecut deja de primul lor examen. Primele lor probe în această calitate s-au ţinut într-un club select, la Divino Glam Club, la Balul Bobocilor 2013.

După o lună de antrenament intens, timp în care au fost pregătite de colegii lor mai mari, cele şapte perechi pretendente la titlurile de Miss şi Mister au trecut cu brio de probele balului de vineri seara. Toţi s-au descurcat excelent, însă juriul i-a desemnat ca Miss Boboc şi Mister Boboc Danubius 2013 pe Oana Sorina Tănase, studentă la Facultatea de Drept, şi pe Adrian Tănase, colegul ei de la aceeaşi facultate. La rândul său, publicul i-a votat ca Miss şi Mister Popularitate pe Andreea Moga, de la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale, şi pe Adrian Tudor, de la Facultatea de Drept.

Dacă, în prima parte a serii, bobocii au fost cei care au antrenat atmosfera din întregul club, în a doua parte, spectacolul şi distracţia au continuat la aceeaşi înălţime, graţie „Partidului KissFm”. Coregrafia realizată de Cezarina Crăiţă şi momentele artistice oferite de Clubul de Dans Fantezia şi de Ştefana Lepădatu au completat perfect o noapte de care bobocii îşi vor aminti, cu siguranţă, toată viaţa.

Citit 2992 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2013 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.