Sfatul experţilor: Cum alegi poza potrivită pentru profilul de Facebook

Sfatul experţilor: Cum alegi poza potrivită pentru profilul de Facebook
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fotografia pe care o alegem pentru profilul de Facebook sau pentru site-ul de întâlniri unde sperăm să ne găsim perechea este mai importantă decât ne închipuim. Fotografi, psihologi şi experţi în relaţii au descifrat motivele pentru care anumite poze suscită interesul sexului opus mai mult decât altele. Studiul, comandat de site-ul de întâlniri zoosk.com, a luat în calcul profilul a 4.000 de persoane.

În primul rând, fotografiile trebuie să prezinte persoana în întregime. Uitaţi de pozele misterioase, greu de interpretat. Nu sunt potrivite pentru profilul de Facebook, dacă vă doriţi să atrageţi atenţia. Conform studiului, o poză care dezvăluie cât mai mult din felul în care arată o persoană asigură o creştere de până la 200 la sută în fluxul de mesaje, spre deosebire de cele care se opresc la nivelul pieptului sau se concentrează asupra feţei.

Bărbaţii, ipostaze în mijlocul naturii

Femeile ar trebui să posteze fotografii realizate în interior, unde pot folosi lumina în avantajul lor, lucru care s-a observat că aduce cu 60 la sută mai multe postări din partea sexului opus. Pe de altă parte, bărbaţii sunt sfătuiţi să se lase imortalizaţi în natură, oferind astfel impresia că sunt persoane active şi sociabile, ceea ce le asigură cu 19 la sută mai multe mesaje de apreciere din partea femeilor. Imaginile de tip selfie, poze pe care ni le facem singuri cu telefonul mobil, contribuie la cota femeilor cu doar 4 la sută, în timp ce bărbaţilor le afectează numărul de mesaje postate cu 8 la sută. Se pare că o fotografie tip selfie denotă lipsă de interes sau încercarea disperată de a ascunde anumite detalii fizice de care nu suntem mândri, relatează Daily Mail.

Citit 2881 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2014 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.