Stand-up comedy, la Next Star/ Dragoş Gherasim, un maratonist al umorului (VIDEO)
Foto: Foto: Antena 1

Stand-up comedy, la Next Star/ Dragoş Gherasim, un maratonist al umorului (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Telespectatorii, spectatorii şi juriul emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, au avut parte, joi seara, de o porţie sănătoasă de râs, datorită lui Dragoş Gherasim, un puşti de doar zece ani, venit din Odaia Manolache, judeţul Galaţi, cu un număr de senzaţie: stand-up comedy. Momentul lui Dragoş rămâne unic în istoria concursului, pentru că toţi care au dat examen de umor şi actorie pe scena Next Star au avut ca parteneri de scenă actori celebri. Dragoş a fost singur pe scenă, dar a fost sclipitor!

La finalul numărului, membrii juriului - Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru - l-au aplaudat în picioare. „Începuturile stand-up-ului în România l-a făcut şi colegul meu, Nae Lăzărescu, şi vărul meu, Doru Octavian Dumitru. Are har băiatul, pentru că ştie să dea poanta. Poanta se dă greu! Îţi trebuie inteligenţă”, a mărturisit Vasile Muraru. Cât despre prezentatorul emisiunii, Dan Negru, acesta a băut din paharul cu apă, pe care l-a avut Dragoş cu el pe scenă. „Mă gândesc la o chestie, să beau apă după el, că poate se ia”, a spus Negru.

Născut campion

De aplauze a avut parte şi mama lui Dragoş Gherasim. Dan Negru a intrat pe Wikipedia şi i-a căutat numele Alinei Gherasim. „Uite ce pagină mare este despre mama ta. E una dintre cele mai cunoscute atlete din lumea asta. A fost participantă în 2000 la Jocurile Olimpice de la Sydney, în proba de maraton. Are o mulţime de premii, de participări în toată lumea, e o româncă faimoasă pe tot pământul acesta!”, a spus Dan Negru.

În semn de respect, şi juriul s-a ridicat în picioare ca s-o aplaude, iar Connect-R şi-a cerut scuze că nu a ştiut până acum că România are o asemenea valoare. „Mama este extrem de bună la atletism, iar tata este profesor de baschet. Când mă uit la toate cupele pe care le avem, văd că mama a muncit foarte mult să le adune pe toate, sper să pot să iau şi mai multe”, mărturisise, înainte de urcarea pe scenă, Dragoş.

Chiar dacă nu a câştigat trofeul şi nu a intrat în finala Next Star, Dragoş a dovedit din plin inteligenţă, umor, spirit critic, lejeritate şi coerenţă. Pe scurt, este aşa cum l-a mama lui, celebra atletă Alina Tecuţă-Gherasim, „un copil la superlativ”.   

 

 

Citit 1959 ori Ultima modificare Vineri, 14 Martie 2014 13:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.