Şase indicii prin care afli dacă e bun la pat

Şase indicii prin care afli dacă e bun la pat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vrei să ştii încă de la prima întâlnire dacă va fi bun la pat sau nu? Tot ce trebuie să faci atunci este să fii atentă la anumite gesturi pe care le face. Iată ce recomandări au pentru tine specialiştii, citaţi de Cosmopolitan! Aceste sfaturi te vor ajuta să-ţi faci o idee dacă bărbatul cu care te întâlneşti merită sau nu să te aventurezi cu el în aşternuturi.

Savurează mâncarea

“O persoană care are poftă de mâncare, are poftă şi de viaţă, şi, de asemenea, de sex”, spune Tracey Cox, expert sexolog, autoarea cărţii “Supersex”. Tocmai de aceea, fii atentă cum mănâncă. Îi place să savureze fiecare înghiţitură? Exact aşa îţi va savura urechile, gâtul, sfârcurile. Şi enumerarea ar putea continua. “Ocoleşte bărbatul care în zece secunde a înghiţit un hamburger uriaş. La fel de repede se va termina şi partida de sex”, adaugă Cox.

Vorbele sunt în acord cu limbajul trupului

Unii specialişti spun că 93 la sută din comunicarea umană este făcută prin intermediul tonului folosit şi al limbajului trupului şi numai şapte la sută se face prin cuvinte. Iar când vine vorba despre sex, trupul NU minte. Dacă de la prima întâlnire ai constatat că evită contactul vizual, stă departe de tine, braţele sunt încrucişate, poate că nu are sens să mai accepţi o a doua întâlnire, chiar dacă el ţi-o cere. Toate semnele de mai sus indică un dezinteres total. Sau, chiar dacă este interesat, vei avea de-a face cu un tip rece şi distant.

Relaţia cu banii

E adevărat, nu-ţi poate cumpăra dragostea cu bani. Însă modul în care se poartă cu banii s-ar putea să-ţi dea nişte indicii despre cum va fi în pat. De exemplu, dacă îi place să se laude cu banii şi-i flutură ori de câte ori are ocazia, probabil că nu te va întreba ce anume îţi place în pat. El are o rutină deja prestabilită a lucrurilor care lui i-au plăcut şi o urmează cu sfinţenie. Dacă este zgârcit, s-ar putea să fie la fel de zgârcit şi reţinut şi în pat. “O inhibiţie în cheltuirea banilor reflectă şi o inhibiţie în dormitor”, menţionează dr. Pam Spurr.

Vorbeşte cu uşurinţă

Cum sunt mâinile lui atunci când vorbeşte? Dacă le foloseşte din plin, închipuie-ţi cum va fi în pat. “Un bărbat care îşi foloseşte mâinile expresiv şi tactil va fi foarte senzual în pat. Dacă ai ocazia, priveşte-l cum mângâie un animal. Îţi vei face o părere şi despre cum te va mângâia pe tine. Ocoleşte bărbaţii care se joacă cu mâinile în timp ce vorbesc. Este o dovadă a faptului că fie în pat se va concentra mai mult pe ce vrea el, fie că nu este interesat de tine”, sfătuieşte psihologul Corrine Sweet.

Sărută bine

Dacă ai ajuns la stadiul “sărut”, acesta îţi poate spune foarte multe despre cum se va comporta în pat. Dacă sărutul este intens, pasional, excitant, aşa va fi şi sexul cu acest bărbat. Dacă nu, mai bine renunţă! “Atunci când îşi foloseşte din prima limba în timpul sărutului, te poţi aştepta de la el să sară peste preludiu. Cei mai promiţători sunt bărbaţii care în timpul sărutului folosesc mai multe tehnici: ciupesc, mestecă, muşcă, ling, explorează toată gura. Cel mai probabil, aşa vor face şi în timpul sexului”, explică Tracey Cox.

Încearcă lucruri noi

Ai observat că bărbatul cu care te întâlneşti refuză să încerce lucruri pe care nu le-a mai făcut/mâncat etc? Mai mult ca sigur va fi la fel de rezervat şi în a încerca lucruri noi în dormitor. “Atunci când un bărbat îţi oferă din mâncarea lui, este cazul să-l ţii aproape. Iar dacă îţi întinde lingura să guşti din desertul lui, ia-l de bărbat!”, sfătuieşte Tracey Cox.

Citit 2615 ori Ultima modificare Vineri, 14 Martie 2014 11:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.