SEXOLOGIE/ Metode de succes pentru masturbare la femei

SEXOLOGIE/ Metode de succes pentru masturbare la femei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În ciuda tabuurilor bine împământenite, masturbarea are beneficiile ei incontestabile, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Această formă de a-ţi oferi plăcere singură îţi dă încredere în tine, te eliberează de stres, tensiune şi inhibiţii, te relaxează şi te ajută să îţi cunoşti foarte bine propriul corp, fapt extrem de util într-o partidă de sex cu cel pe care îl iubeşti.

Cele mai bune idei pentru masturbare sunt, de obicei, şi cele mai creative. Aşa că dacă te întrebi ce fac celelalte doamne ca să-şi producă momente de plăcere, te poţi inspira din listă de mai jos.

Foloseşte un scaun

Poate o să ţi se pară banal, însă este una dintre cele mai excitante şi eficiente metode de masturbare. Aşază-te pe colţul scaunului, astfel încât să ai între picioare, în dreptul clitorisului, exact colţul lui. Începi să te mişti înainte şi înapoi, stimulând toată zona clitoridiană. Fă mişcările astfel încât să atingi acel punct magic producător de senzaţii tari şi continuă mişcările până când termini.

Foloseşte o pernă

Indiferent în ce poziţie decizi să te mişti, pune-ţi o pernă între picioare: fie că stai întinsă pe burtă, fie că o încaleci şi începi să te freci de ea înainte şi înapoi, frecarea de pernă îţi va da o senzaţie minunată; vei începe brusc să te încălzeşti şi vei ajunge cu uşurinţă în punctul culminant.

Foloseşte duşul

Duşul este una dintre cele mai răspândite, dar şi eficiente metode de masturbare la femei. Mai ales dacă ai norocul să ai acasă un duş cu mai multe viteze şi presiuni, este exact ce-ţi trebuie! Din momentul în care ai dat drumul la apă călduţă, nu te grăbi să-ţi bagi imediat jetul între picioare. Foloseşte jetul de apă pe păr, pe spate, astfel încât să-ţi induci o stare de totală relaxare. Abia apoi poţi să creşti intensitatea jetului de apă şi să-l direcţionezi către zona clitorisului.

Vibratoarele

Vibratorul este o metodă absolut minunată de masturbare. Şi culmea e că nu e necesar să dai bani pe unul. Marea majoritate a femeilor recurg la tot felul de obiecte pe care le au în casă şi care, cu puţină imaginaţie, devin vibratoare minunate! Mânerul de la o perie, periuţa electrică de dinţi, un tub de la sprayul deodorant etc toate acestea pot deveni instrumentul ideal producător de plăcere.

Priveşte-te în oglindă

Una dintre cele mai excitante stări ţi le poate da privitul propriului corp într-o oglindă. Poţi rămâne în faţa oglinzii inclusiv în momentul în care începi să-ţi stimulezi zonele intime. Ar fi minunat să foloseşti oglinda inclusiv când ajungi la orgasm, să-l poţi trăi şi vedea cu ochii tăi.

Lubrifiază-te

Să adăugi mult lubrifiant în zonele intime te va face să trăieşti nişte senzaţii greu de descris. În plus, pentru sâni poţi folosi cuburi de gheaţă. Te va excita incredibil şi vei atinge orgasmul mai repede decât crezi.

Telefonul

Rămâne unul dintre cele mai folosite dispozitive, mai ales cel dotat cu vibraţii. Aşază-ţi-l între picioare, în zona clitoridiană, şi sună-te într-una, de câte ori e nevoie, până ajungi la orgasm.

Combină totul la un loc şi adăugă imaginaţie

Toate ideile de mai sus pot fi mixate şi folosite împreună de câte ori vrei, iar ele vor da rezultatul maxim dacă adăugi şi propria marcă a imaginaţiei tale. Uită-te la imagini porno cu femei sau imaginează-ţi scene fierbinţi cu persoana despre care ştii că te excită garantat.

(Sursa: sfatulparintilor.ro)

Citit 48202 ori Ultima modificare Duminică, 06 Aprilie 2014 13:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.