Dana Rogoz: "Meseria" de mămică nu este uşoară

Dana Rogoz: "Meseria" de mămică nu este uşoară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dana Rogoz a devenit pentru prima oară mamă chiar pe data de 1 martie, iar acum începe uşor-uşor să se obişnuiască cu rolul de proaspătă mămică. La început a avut câteva probleme legate de lactaţie şi a fost nevoită să ia suplimente, dar acum se descurcă de minune cu creşterea lui Vlad Luca şi a hotărât nu apeleze la serviciile unei bone, preferând să-l crească pe micuţ doar cu ajutorul soţului ei.

Dana Rogoz a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu aproape două luni, pe data de 1 martie. Are un băieţel frumos şi sănătos pe care îl va boteza Vlad Luca, însă mărturiseşte că „meseria” de mămică nu este nicidecum una prea uşoară.

În cadrul unui interviu acordat emisiunii „Poveştiri adevărate” de la Acasa Tv, Dana a dezvăluit faptul că la început a întâmpinat ceva probleme legate de lactaţie, dar că acestea s-au rezolvat cu ajutorul câtorva suplimente naturale pe care le-a luat. „Am luat suplimente, dar până la urmă s-a rezolvat totul natural. Îi place foarte mult să mănânce. Acum are aproape patru kilograme”, spune proaspăta mămică.

În plus, Dana Rogoz a hotărât să nu apeleze la serviciile unei bone, ci preferă să-l crească pe micuţul Vlad Luca doar cu ajutorul soţului ei, Radu Dragomir, despre care spune că este un tătic priceput şi extrem de grijuliu. „Nu avem bonă şi nici mama nu stă cu noi. Radu mă ajută foarte mult. Dacă e agitat noaptea, el stă cu Vlad şi are grijă ca eu să mă odihnesc până la masa următoare”, a adăugat ea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1274 ori Ultima modificare Vineri, 25 Aprilie 2014 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.