Cora – noua noastră vedetă

Cora – noua noastră vedetă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gata, concursul on-line „Şi eu vreau să fiu vedetă”, ediţia a doua, şi-a proclamat învingătorul. De fapt, este vorba de o învingătoare, căţeluşa Cora. Aplauze!

Dar înainte de toate vrem să le mulţumim tuturor concurenţilor şi concurentelor. Chiar dacă nu au câştigat titlul suprem, fiecare dintre animăluţele care au putut fi admirate pe site-ul ziarului nostru este, de fapt, o mică vedetă în inima stăpânilor iubitori.

Pozele lor haioase au reuşit să ne însenineze chiar şi zilele cele mai proaste de muncă. Aşa că îi felicităm, deopotrivă, şi pe stăpâni, şi pe eroii pozelor haioase.

Cora a fost una dintre primele care s-au aliniat la startul competiţiei noastre şi care s-a bucurat de un uriaş val de simpatie din partea cititorilor. Cora a avut nu doar cel mai mare punctaj ci, mai important, cel mai mare număr de voturi valide! Vă reamintim că în regulamentul de concurs am precizat clar, negru pe alb că puteţi vota o singură dată de la acelaşi calculator, iar în caz contrar poza va fi descalificată.

Cora a avut două poze înscrise în concurs, dar nu a contat decât cea mai votată dintre instantanee. Nu am cumulat punctele.

Cora, aşa cum puteţi observa singuri, este ciufulită, pardon, coafată în tendinţe şi ne arată şmechereşte limbuţa.

Stimata noastră vedetă este invitată la redacţie vineri, 8 aprilie, ora 11,00, pentru a deveni vedetă cu acte în regulă. Aici o aşteaptă prima provocare din cariera de vedetă pe care, desigur, i-o dorim cât mai lungă.

La redacţia ziarului „Viaţa liberă” va primi diploma de învingătoare, şi va face primul pas către statutul de veritabil star. Concret, Cora va fi modelul unui minipictorial, iar stăpâna sa ne va acorda un interviu din care să aflăm totul despre proaspăta noastră vedetă. Ah, desigur, Cora va primi şi premiul-surpriză oferit de Fundaţia ROLDA.

Pentru moment, punem punct concursurilor dedicate vedetelor necuvântătoare. Vă promitem însă că vom reveni cu ele, pentru că, nu-i aşa, prietenii noştri cu patru lăbuţe, coadă sau pene merită locul lor în ziar!

Citit 1218 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.