Andreea şi Mihai, campioni naţionali şi internaţionali la dans sportiv

Andreea şi Mihai, campioni naţionali şi internaţionali la dans sportiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În weekend-ul trecut,  la Chorzow (Polonia) s-a desfăşurat concursul internaţional de dans sportiv Silesia Open 2009. Sportivii români s-au  luptat cu cele mai valoroase 50 de perechi din lume.

Dansatorii gălăţeni Mihai Paraschiv şi Andreea Toma, de la Clubul „Fantezia”, şi-au arătat încă o dată valoarea şi s-au impus în faţa tuturor perechilor de la categoria lor de vârstă. Campionii naţionali de la juniori I s-au clasat pe locul întâi în Polonia încă din prima zi de concurs la secţiunea latino. Prichindeii gălăţeni au fost aplaudaţi la scenă deschisă şi au fost clasaţi de toţi arbitrii pe primul loc.

Acelaşi lucru l-au făcut şi arbitrii de la secţiunea standard, care a avut loc în a doua zi de concurs. Mihai şi Andreea şi-au adjudecat fără drept de apel locul I la cele două secţiuni, lucru care le-a adus multă bucurie antrenorilor.

„A fost o competiţie foarte grea, ca toate competiţiile internaţionale. Mihai şi Andreea au fost în formă maximă, iar acest lucru îmi dă mari speranţe şi pentru campionatul naţional de la Brăila, de săptămâna aceasta”, ne-a spus Andreea Adam, antrenorul principal de la Fantezia.

Cu multe emoţii în glas, cei doi dansatori gălăţeni ne-au mărturisit că vor să îşi ia revanşa pentru concursul de la Oradea: „Suntem într-o formă de zile mari. Muncim mult pentru că nu vrem să ratăm niciun loc I. Am promis, după Oradea, că ne vom lua revanşa la Brăila. Sperăm să reuşim să ne ţinem de promisiune. Vom munci indiferent cât de mult e nevoie”.

Îi felicităm pe cei doi sportivi şi le dorim mult succes la Campionatul Naţional de 10 Dansuri, ce se va desfăşura în Brăila, pe 1 şi 2 mai.

Citit 1188 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.