„Epitetul” lui Vladimir Drăghia, la Shopping City: „Am ales Galaţiul pentru cã aici este acasã!” (FOTO)

„Epitetul” lui Vladimir Drăghia, la Shopping City: „Am ales Galaţiul pentru cã aici este acasã!” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

- Gălăţenii îl cunosc pe Vladimir Drăghia, campionul european la înot, actorul, regizorul, “Burlacul”, autorul unei plachete de versuri “complicat de simple” şi, mai nou, pe Drăghia omul de afaceri. De ce ai ales oraşul natal şi Galaţi Shopping City pentru a investi?

- Puţin probabil. Gălăţenii, şi în niciun caz toţi, ci câţiva dintre ei, mă cunosc, probabil, ca fiind ăla care apare pe la televizor. Puţini ştiu de performanţele pe care le-am obţinut la înot şi sunt şi mai puţini cei care ştiu de “Dragoste n-are plural”, cartea de poezii. Nu sunt nici pe departe om de afaceri. Singurul contact pe care îl am cu acest mediu este prin magazinul de accesorii pe care l-am deschis acum o lună în mallul din Galaţi. Am ales Galaţi pentru că aici este acasă. Aici am familia, aici am o bună parte din prieteni.

- De ce aveam nevoie de un “Epitet” şi ce vor găsi gălăţenii care vor trece pragul insulei tale de accesorii?

- Cei care vor trece pe la noi vor găsi foarte multe accesorii. Coliere, cercei, brăţări, genţi, butoni, inele, şi, nu în ultimul rând, papioane. Papioanele sunt preferatele mele pentru că sunt lucrate manual din cea mai bună mătase şi fiecare model este unic. Măcar pentru papioane ar trebui să ne viziteze, dacă nu pentru celelalte epitete. De ce “Epitet”? Pentru că epitetele înfrumuseţează viaţa,  o nuanţează.

- Cum a fost experienţa în Ecuador (“Ecuad’Or”) şi de ce ar trebui ca oamenii să-şi trăiască visul (“Dream On”)?

- Mă bucur că aţi făcut ­research. Vă mulţumesc. În Ecuador am învăţat să mă bucur de viaţă, am învăţat să mă bucur de tot ce am. Am văzut ce înseamnă sărăcia, am văzut ce înseamnă frumuseţea şi eleganţa unei vieţi simple. Prin “Dream On” vreau să îi fac pe oameni să viseze, să îşi permită să viseze, să îşi asume riscuri, să fie vii, mai vii. “Dream On” este un film despre oameni pestriţi, oameni care nu s-au mulţumit cu ce li s-a oferit, oameni spirituali. Sper să vă facă să priviţi mai des cerul. Pe mine m-a făcut...

- Florin Piersic jr. spune, pe coperta cărţii tale de versuri, că ai încă forţa unui copil neşlefuit. Tu ai mărturisit că “Dragoste n-are plural este rezultatul sentimentelor prea puternice, ielelor prea frumoase, vinului prea roşu, orelor prea târzii şi inimii prea tinere”. Şi, totuşi, de ce Dragoste (a) n-are plural?

- “Dragoste n-are plural“ este un atlas de simţăminte. Este o hartă a sentimentelor mele. Este uşor de digerat, pe înţelesul celor care simt, celor care încă mai simt.

- În ce producţii te putem vedea până la finele anului?

- Tocmai am terminat de filmat “Splash! Vedete la apă”, deja se difuzează pe Antena 1. De asemenea, noul videoclip al celor de la Taxi este de ceva timp pe Youtube şi la televizor. “Iubeşte-mă în doze mici” se numeşte, e nostim, are mare succes. Legat de “Dragoste n-are plural”, puteţi găsi pe Youtube clipul piesei cu acelaşi nume. Am regizat acel videoclip şi sunt foarte mândru de rezultat - sper să vă placă şi vouă. Tot pe Youtube puteţi găsi şi videoclipul piesei “Noi doi”, piesă cântată de Ana Odagiu pe versuri care se regăsesc şi în “Dragoste n-are plural“. În încheiere, îi invit pe cititorii dumneavoastră să cumpere “Dragoste n-are plural” şi să ne viziteze în incinta Galaţi Shopping City, la magazinul “Epitet“. Vă mulţumesc şi vă salut!

MATERIAL PUBLICITAR

Citit 2504 ori Ultima modificare Vineri, 08 August 2014 13:34