Astăzi, ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERI în concursul pentru MICII BICICLIŞTI

Astăzi, ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERI în concursul pentru MICII BICICLIŞTI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Bike Works organizează pe data de 7 septembrie, începând cu ora 8,00, în parcarea Shopping City, un concurs de îndemânare pe bicicletă pentru băieţi şi fete cu vârste între 6 şi 14 ani, intitulat "Juniorii pedalează".

Concursul presupune parcurgerea unui traseu care cuprinde mai multe tipuri de obstacole - mers printre jaloane, traversarea unei scânduri etc. Pe lângă traseu, organizatorii le-au pregătit copiilor şi alte momente speciale, iar cel mai important este o tombolă la care cel mai norocos participant va câştiga o bicicletă Sprint.

De asemenea, va fi amenajată şi o zonă de antrenament în Parcarea Shopping City, astfel încât, în următoarele zile, concurenţii îşi vor putea testa şi îmbunătăţi aptitudinile până în momentul competiţiei.

Trasee dificile şi premii pe măsură

Zona dedicată concursului va fi izolată de maşini şi marcată corespunzător. Bicicliştii vor avea de parcurs un traseu care cuprinde mai multe tipuri de obstacole, iar la final vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori.

„Dorim să-i stimulăm pe copii să petreacă mai mult timp afară, pe bicicletă, punându-le totodată la încercare şi abilităţile de pedalat. Crearea acelor instincte de coordonare dintre biciclist şi bicicletă îl poate feri pe cel dintâi de multe situaţii neplăcute şi neprevăzute. Oferirea unui mediu ferit, închis traficului şi supravegheat, pentru testarea aptitudinilor sau doar încercarea unui astfel de traseu cu obstacole, le conferă copiilor şi părinţilor deopotrivă o relaxare psihică dublată de muzică şi bună dispoziţie”, a declarat Silviu Negoiţă, preşedintele Asociaţiei Bike Works.

Înscrierile la concurs se fac doar online, pe site-ul juniorii.bikeworks.ro (unde pot fi găsite şi mai multe informaţii cu privire la competiţie) până vineri, 5 septembrie inclusiv, iar taxa de participare este de 20 lei.

 

Citit 1164 ori Ultima modificare Vineri, 05 Septembrie 2014 12:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.