VIDEO/ O gălăţeancă a cucerit publicul şi juriul la X Factor

VIDEO/ O gălăţeancă a cucerit publicul şi juriul la X Factor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alexandra Crişan a renunţat la muzică pentru a respecta dorinţa tatălui ei, pe care l-a pierdut pe când avea doar 13 ani, de a deveni notar * Ştefan Bănică Jr., Delia şi Horia Brenciu, cei trei membri ai juriului, i-au spus, însă, că muzica este destinul ei!

Momente deosebit de emoţionante s-au petrecut, vineri noapte, pe scena audiţiilor X Factor. Alexandra Crişan, originară din Galaţi, a cucerit publicul şi juriul cu vocea ei minunată.  De îndată ce s-a prezentat, Delia a intuit că timbrul Alexandrei este unul special. Nu s-a înşelat nicio clipă, Alexandra a interpretat pur şi simplu răvăşitor, piesa lui Prince, „Purple Rain”.

Alexandra, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit că se pregăteşte să devină notar, şi că a venit la concurs în urma insistenţelor prietenilor ei. A urmat Liceul de Artă  – canto clasic - şi un an de Conservator. A renunţat pentru că dorinţa tatălui ei, care a decedat pe când ea avea doar 13 ani, a fost ca atât ea, cât şi sora ei, să îmbrăţişeze profesia de notar. De altfel, notariatul este o tradiţie de familie, un unchi, o mătuşă au această meserie, ba chiar şi mama ei, designer, a studiat şi ea un an de drept. „Am renunţat pentru o perioadă destul de lungă la muzică, îmi era fizic imposibil să cânt. Ceva din mine încearcă să se mai agaţe de muzică. Am să cânt piesa gândindu-mă la tata”, a mărturisit tânăra. Vocea, interpretarea ei au fost senzaţionale.

„Măi fată, trebuie să laşi hârţoagele alea dracului, ai un timbru extraordinar, ai forţă, ai senzualitate în voce. Alexandra, apucă-te foarte serios de muzică!”, a fost prima reacţie a lui Bănică Jr.

„Este pentru prima dată când aud acest cântec prin vocea unei fete, dar de departe a fost cea mai bună interpretare dintre toate”, a declarat si Horia Brenciu.

„Tatăl tău ar fi fost foarte mândru să te audă acum, şi cred că ar fi simţit că exact asta este ceea ce trebuie să faci tu”, i-a spus Delia. Când Alexandra a mărturisit că tatăl ei nu a auzit-o niciodată cântând la modul profesionist, Bănică Jr. a ţinut s-o contrazică: „Ţine minte ce spun eu toată viaţa ta: tatăl tău te va auzi întotdeauna!”.

Repetându-i că a fost senzaţională, extraordinară, cei trei membri ai juriului i-au oferit, din tot sufletul, trei „Da” şi şansa de a merge în etapa următoare la X Factor.

Noi îi dorim să ajungă cât mai departe în concurs şi abia aşteptăm să o ascultăm din nou!

Citit 3087 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.