VEDETE/ DELIA - diva absolută din juriul X Factor

VEDETE/ DELIA - diva absolută din juriul X Factor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din peisajul muzical românesc şi jurată X Factor, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20,30, la Antena 1. Într-un interviu acordat recent, Delia a vorbit despre cel mai nou sezon X Factor, despre relaţia cu colegii ei de juriu, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, despre aşteptările pe care le are de la concurenţi, dar şi despre relaţia frumoasă pe care o are cu soţul ei, Răzvan Munteanu.


Reporter: Se spune că din fiecare experienţă prin care treci înveţi câte ceva. Ce ai învăţat tu din cele două sezoane de X Factor de până acum?

Delia Matache: Am învăţat că mereu pot să rămân surprinsă, că viaţa ne rezervă mereu lucruri frumoase şi oameni minunaţi. Am învăţat că deşi totul e în mare la fel, e de fapt mereu nou şi că am de descoperit lucruri noi în fiecare zi. Fiecare nou sezon de „X Factor” vine la pachet cu o serie de emoţii şi trăiri care pur şi simplu îţi fac viaţa mai frumoasă.

Rep: Sezonul acesta, X Factor vine cu juriu nou, însă tu ai reuşit să te menţii pe poziţii. Cărui fapt crezi că se datorează acest lucru?

D.M.: Am o personalitate puternică, nu cred că există conjunctură în care să mă pierd sau să fiu altfel decât eu însămi. Cred că marele meu avantaj e naturaleţea, în viaţa de zi cu zi sunt exact aşa cum mă vedeţi şi pe ecran.

CITEŞTE ŞI: VEDETE/ Mihaela Rădulescu se întoarce definitiv în România?

Rep: Cat de uşor ţi-a fost să te acomodezi cu noii tăi colegi de juriu? Cum vă înţelegeţi şi cum i-ai descrie pe fiecare dintre ei?

D.M.: Mi-a fost foarte uşor să mă acomodez, ei sunt noi în viaţa mea doar ca şi colegi de jurizare. Ne cunoaştem de mult timp, toţi suntem în industria muzicală românească de ani de zile. Ne înţelegem perfect şi odată cu filmările X Factor ne-am apropiat mult şi am ajuns să ne cunoaştem şi mai bine. Cred că cele două cuvinte scrise pe spatele scaunelor de la masa juraţilor îi descriu cel mai bine! Horia e un super showman, iar Ştefan este rock-starul original din România!

 

Rep: În noul sezon, pretenţiile tale au crescut în ceea ce-i priveşte pe concurenţi? Ce îţi doreşti de la ei?

D.M.: Exact cum spune şi noul slogan X Factor… vreau mai mult decât voce! Vreau pasiune, vreau oameni curajoşi, creativi. Caut un artist complex, o persoană care să respire „entertainment”.

Rep: Sezonul trecut, câştigatorul X Factor a venit din echipa ta. Cum ai descrie evoluţia artistică a lui Florin Ristei în ultima jumătate de an?

D.M.: Florin e din ce în ce mai aproape de visul oricărui muzician din România. Lucrează foarte mult în studio, studiază în continuare instrumentele, lucrează la piese noi. În curând îşi lansează noul videoclip şi abia aştept să îl vedeţi şi voi. Sunt foarte mândră de el şi nu numai de el. Şi Alex Maţaev, celălalt finalist al celui de-al treilea sezon „X Factor” şi-a lansat primul single & video în limba română „Cu capul în nori”. Am fost la lansarea lui şi îl susţin cât pot de mult. Cred că ambii au potenţial şi talent, aşa că vom tot auzi de ei.

 

Rep: Zilele acestea ai lansat un videoclip la un nou single. Care este povestea acestei piese?

D.M.: Am lansat deja videoclipul pentru cel mai nou single al meu, „Pe aripi de vânt” feat. Kaira. Piesa este despre trăirile pe care le are oricine într-o relaţie în care este vorba despre dragoste, despre cât de greu este când nu eşti alături de cel pe care îl iubeşti. Pentru prima oară în cariera mea am lansat o piesă care a intrat pe radio încă din prima zi, care a strâns trei milioane de vizualizări pe youtube în aproape două săptămâni, o piesă pentru care mă opreşte lumea pe stradă şi îmi cântă cuvânt cu cuvânt. Am văzut inclusiv femei care plâng la concertele mele pe piesa asta… Este fantastic că am reuşit să ating atât de mulţi oameni, e cea mai mare bucurie a mea.

Rep: Ai declarat că între tine şi soţul tău a fost dragoste la prima vedere. Cum s-a schimbat el în timp? Ce apreciezi la el şi ce ai vrea să schimbi?

D.M.: Nu e nicio schimbare, poate doar câteva fire de păr alb. Nu îmi doresc să schimb nimic, asta e foarte frumos între noi, ne iubim exact aşa cum suntem, ne înţelegem şi ne sprijinim în tot ce se întâmplă în viaţa profesională. Aş îndrăzni să spun că suntem cuplul perfect!

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1008 ori Ultima modificare Vineri, 10 Octombrie 2014 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.