Gălăţeni pe scena X Factor, vineri seară, la Antena 1

Gălăţeni pe scena X Factor, vineri seară, la Antena 1
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri seară, 17 octombrie a.c., de la ora 20,30 aveţi motive serioase să daţi televizoarele pe Antena 1 şi să vă uitaţi la X Factor. De ce? Pentru că, după cum anunţă site-ul X Factor, ceea ce se va întâmpla în această ediţie dovedeşte că, atunci când crezi cu adevărat, orice se poate întâmpla! Protagoniştii momentului sunt Ştefan Bănică, doi fraţi gemeni, în vârstă de 18 ani, care alcătuiesc trupa gălăţeană R-Twins, şi mama lor.

Potrivit site-ului X Factor, cei doi tineri au fost încurajaţi să participe la concursul care cere mai mult decât voce chiar de către mama lor, mare fană a lui Ştefan Bănică. Gemenii le-au povestit juraţilor că, în urmă cu 26 de ani, mama lor a mers la un concert al lui Ştefan, unde a încercat din răsputeri să primească un autograf. Deşi nu a reuşit, păstrează şi acum fotografia din '87, încă dinainte ca gemenii să se fi născut. Ei bine, Bănică a chemat-o imediat pe scenă, alături de băieţi, a semnat fotografia pe care i-a înmânat-o personal, alături de un pupic! Copleşită de emoţii, doamna a sărutat de mai multe ori fotografia primită, în aplauzele întregii săli.

Dacă au reuşit sau nu tinerii să-i convingă pe juraţi că locul lor este pe scena „X Factor”, nu veţi afla decât vineri seară! Noi am descoperit, însă că trupa R-Twins este formată din gemeni Radu şi Răzvan Fortu, doi tineri talentaţi despre care aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”. Talentaţii fraţi Forţu revin în forţă! Şi trebuie să-i vedeţi!

CITEŞTE ŞI: VIDEO/ O gălăţeancă a cucerit publicul şi juriul la X Factor

Citit 1285 ori Ultima modificare Joi, 16 Octombrie 2014 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.